'SNL'den Kyle Mooney, 80'lerin Çizgi Filmlerini Netflix için Parodi Dizisine Dönüştürecek

11.11.2021 16:06
'SNL'den Kyle Mooney, 80'lerin Çizgi Filmlerini Netflix için Parodi Dizisine Dönüştürecek

Mooney ve animasyon stüdyosu Bento Box Entertainment'tan Ben Jones birlikte 'Saturday Morning All Star Hits!' adlı yetişkinlere yönelik bir animasyon dizisi yaratıyor. 1980'ler ve 90'lar çocuk dizilerine gönderme olan Saturday Morning All Star Hits!' canlı çekimler ve animasyonun bir karışımı olacak. Dizi 10 Aralık'ta Netflix kütüphanesinde yerini alacak. 

"Son derece saygısız ve biraz rahatsız edici" olarak tanımlanan dizide Mooney, Cumartesi sabahları bir gösteriye ev sahipliği yapan ikizler Skip ve Treybor'u canlandıracak. All star Hits! ayrıca çizgi film bloğunu dolduran animasyonları da barındıracak.

Saturday Night Live'ın düzenli üyesi Kyle Mooney ve Bento Box Entertainment'tan Ben Jones çizgi filmlere yeniden hayat vermek için Netflix’le bir arada.

Mooney, 2013'te Saturday Night Live'a katıldı ve iki yıl sonra gösterinin düzenli kadrosunun bir parçası oldu. SNL dışında, 2017'de Brigsby Bear adlı uzun metrajlı filmi yazdı ve başrolü üstlendi. Ayrıca Netflix’in Arrested Development ve HBO’nun da Hello Ladies dizilerinde rol aldı. 

Jones ise Fox'a ait Bento Box'ta yaratıcı yönetmen olmasının yanında Neon Knome, Problem Solverz ve Stone Quackers gibi animasyon dizilerinde çalıştı.

Lorne Michaels'ın Broadway Video’su dizinin yapımcılığını üstlenirken, Bento Box ise Saturday Morning All Star Hits!’in animasyon tarafından sorumlu. Michaels, Mooney ve Jones ile birlikte yürütücü yapımcı olarak projede yer alan isimlerse Andrew Singer, Katy Jenson, Scott Greenberg, Joel Kuwahara, Dave McCary ve Scott Gairdner.