Scream Serisine Yeni Devam Filmleri Gelebilir!

15.11.2021 13:43

Yaklaşan beşinci Scream filminin yardımcı yönetmeni Tyler Gillett, yeni filmin anlatılacak çok daha fazla hikayeye yer bıraktığını söylüyor.

Scream 2022'nin yardımcı yönetmeni Tyler Gillett, ünlü korku serisinin gelecekteki devam filmlerinin olasılığı hakkında bilgi verdi. Serinin beşinci bölümünün gelmesine iki aydan biraz daha uzun bir süre kala, hayranları neler beklediğine dair hala pek bir şey bilinmiyor. Devam filmi, bir önceki yapımdan on yıldan fazla bir süre sonra geldi ve serinin yaratıcısı Wes Craven'in 2015'teki ölümüyle birlikte birçok hayran, Scream'in başlamasından 19 yıl sonra sona erdiğinden korktu.

Bununla birlikte, film seirisini Craven olmadan sürdürme fikri, başlangıçta bazıları için pek de sevilen bir çözüm değildi. Hayranlar her zaman özellikle sevdikleri serilere karşı korumacıdır ve beşinci bir Çığlık ile ilerleme durumunda, serinin en sevilen karakterlerinden bazıları bile Craven olmadan daha fazlasını yapmak istediklerinden emin değildi. Bu sorun, Scream 2022'nin yönetmenleri Matt Bettinelli-Olpin ve Gillett için önemliydi. Hayranları ve önemli oyunculara bunun Craven'in seride başardığı her şeye bir sayfı duruşunda bulunmayı amaçlayan bir proje olduğuna dair güvence verdikten sonra, yeni film gerçek oldu. 

Yeni Scream filminin 14 Ocak 2022'de ülkemizde de vizyona girmesi bekleniyor.