Harry Potter Serisinin Orijinal Üçlüsü HBO Max için Yeniden Bir Araya Geliyor!

17.11.2021 12:11
Harry Potter Serisinin Orijinal Üçlüsü HBO Max için Yeniden Bir Araya Geliyor!

Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson 20 önceki maceralarını anlatacakları özel bir HBO Max yapımında bir arada!

HBO Max “Harry Potter ve Felsefe Taşı”nın 20. yıldönümünü kutlamak için “Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts” adında özel bir bölüm hazırlıyor. 1 Ocak 2022'de HBO Max'te prömiyer yapacak olan bu bölümde filmin yönetmeni Chris Columbus’a başrol oyuncuları Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson eşlik edecek.

HBO Max’un açıklamasına göre özel bölüm “derinlemesine röportajlar ve oyuncu sohbetleri aracılığıyla büyüleyici, tamamen yeni bir hikaye anlatacak.” Özel bölüme serisinin diğer oyuncularından Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch ve Ian Hart da katılacak. 

Warner Bros'un başkanı Tom Ascheim, “'Harry Potter ve Felsefe Taşı' filminin çıkışından bu yana inanılmaz bir yolculuk oldu ve bu olağanüstü evrenin nasıl geliştiğine tanıklık etmek en hafif tabirle büyüleyiciydi” dedi. Global Kids, Young Adults and Classics, özel bölüm için “Bu olağanüstü film serisine ruhlarını katan yetenekli oyuncular ve ekip üyelerinden, 20 yıl sonra büyücüler dünyasının ruhunu canlı tutmaya devam eden tutkulu hayranlara kadar serinin hayatlarına dokunduğu herkese bir saygı duruşu niteliğinde.” dedi.

“Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts”a ilk bakış 28 Kasım’da!

Özel bölüme ilk bakış, 28 Kasım'da TBS ve Cartoon Network'te yayınlanacak olan bilgi yarışması “Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses”nın galası sırasında yapılacak. Helen Mirren'in sunuculuğunu yaptığı dört bölümden oluşan programda, şampiyonluk kupasını eve götürmek için yarışan hayranlar yer alacak. Aynı zamanda “Harry Potter” serisinin oyuncularından Tom Felton, Simon Fisher-Becker, Shirley Henderson, Luke Youngblood ile serinin hayranlarından Pete Davidson ve Jay Leno da programda yer alacak.