Jonah Hill, Martin Scorsese'nin Grateful Dead’e Odaklanacak Filminin Kadrosunda!

19.11.2021 13:05
Jonah Hill, Martin Scorsese'nin Grateful Dead’e Odaklanacak Filminin Kadrosunda!

Martin Scorsese'nin rock grubu Grateful Dead’e odaklanacağı biyografik filmde, Jonah Hill grubun solisti Jerry Garcia’yı canlandıracak.

Henüz adı açıklanmayan yapımda Martin Scorsese ve Jonah Hill ayrıca yapımcı olarak da yer alacaklar. Apple TV+’de yayınlanması beklenen filmin senaryosu üzerinde çalışan isimlerse Scott Alexander and Larry Karaszewski

Efsanevi yönetmenin Grateful Dead hakkında biyografik bir film yapacağı haberi, hem Scorsese’nin hem de grubun hayranları için oldukça heyecan verici. Grateful Dead belgeseli Long Strange Trip'in de yapımcılığını üstlendiği göz önüne alındığında Scorsese’nin gruba duyduğu saygı tartışılmaz. Grubun Körfez Bölgesi'ndeki doğuşundan 1960'lardaki yükselişine kadar keşfedilecek pek çok hikaye olmasına rağmen, filmin hangi olayları kapsayacağı henüz belli değil.

Martin Scorsese ve Jonah Hill Para Avcısı’ndan sonra tekrar bir arada.

Yapım ayrıca Para Avcısı’ndan sonra Scorsese ve Hill'i yeniden bir araya getirme özelliğini de taşıyor. O zamandan beri, birlikte çalışacak başka bir proje arayışında olan Scorsese ve Hill, sonunda aradıklarını bulmuş görünüyor. Para Avcısı’ndaki rolü ile “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” kategorisinde Oscar adaylığı kazanan Hill, bu sefer Garcia gibi bir rock efsanesini canlandırarak başrolde karşımıza çıkacak.