Scarlett Johansson'un Marvel İçin Planları Var!

22.11.2021 10:18
Scarlett Johansson'un Marvel İçin Planları Var!

Ünlü yıldız, henüz açıklanmayan Marvel projesinde yapımcı rolünü üstlenecek. Böylece Johansson'un Marvel filmlerindeki oyunculuk görevi bitse de Marvel Sinematik Evreni'ne dokunmaya devam edeceği kesinleşmiş oldu.

Scarlett Johansson ve Disney arasında, filmin sinema/Disney+ çıkışının ardından Black Widow'dan elde ettiği kazançlar nedeniyle açtığı davayla ilgili hararetli tartışmalara rağmen, bu yasal münakaşanın çözümü işleri yumuşatmış gibi görünüyor. Bu hafta sonu Amerikan Cinematheque kutlaması sırasında ortaya çıktığı gibi, Johansson Marvel ile yine yeni bir proje üzerinde çalışacak.

MCU patronu Kevin Feige, muhtemelen şirket için yeni bir film veya TV dizisi üretmeye işaret ederek, “Scarlett ile Black Widow ile ilgisi olmayan başka bir çok gizli Marvel Studios projesinde çalışıyoruz” dedi. Doğal olarak Marvel bu konuda bir şey söylemiyor, bu yüzden bekleyip ne olabileceğini görmemiz gerekecek.

Ancak ünlü oyuncunun yapımcılığını üstlendiği Disney projelerinin tamamı Marvel ile ilintili değil. Johansson, yapımcılığını üstlendiği ve potansiyel olarak başrolde olduğu eğlence parkı konsepti Tower Of Terror'ü sinemaya uyarlıyor.