Keanu Reeves Marvel Evreni'nde Yer Almaktan Onur Duyacağını Söyledi!

23.11.2021 16:14
Keanu Reeves Marvel Evreni'nde Yer Almaktan Onur Duyacağını Söyledi!

Keanu Reeves’in Marvel Sinematik Evreni’ne katılıp katılmayacağı uzun zamandır sevenlerinin aklını kurcalayan sorulardan. Marvel Stüdyoları’nın başkanı Kevin Feige'in, Reeves'e yaptıkları hemen hemen her filmde bir rol teklif ettiğini itiraf etmesi de konuyla ilgili dedikoduları güçlendirdi. 

Şimdiye kadarki söylentiler, Reeves'in yaklaşmakta olan Moon Knight dizisinde veya Spider-Man serisinde yer alacağı yönündeydi. Fakat zamanla bunların asılsız olduğu ortaya çıktı. Yine de Reeves'in parçası olmak isteyeceği bir proje çıkması oldukça olası. 

Reeves Marvel Sinematik Evreni ile ilgili soruları yanıtladı.

Esquire için hayranların sorularına yanıt verdiği videoda Reeves, Marvel Sinematik Evreni’ne ne zaman katılacağına ilişkin soruyu da yanıtladı:

"Bir evrenden daha büyük değil mi? Neredeyse bir çoklu evren gibi. Bir Marvel evreni. Yer almak beni onurlandırdı. Gerçekten harika yönetmenler ve vizyonerler insanlar var. Hiç kimsenin yapmadığı bir şeyi yapıyorlar. Ölçek, hırs ve üretim açısından oldukça özel. Dolayısıyla tüm bunların parçası olmak harika olurdu."

Bu zamana kadar Marvel ile çalışmamasının sebebi muhtemelen oyuncunun başka projelerle fazlasıyla meşgul olması. Fakat Marvel çoklu evrenlerde genişledikçe yeni karakterler filmlere dahil oluyor böylece Reeves’in bu karakterlerden birine hayat verme ihtimali arttırıyor. 

Şimdilik, Reeves’i bu Noel The Matrix Resurrections'ta Neo ve gelecek yıl da John Wick: Chapter 4'te John Wick olarak izleyebileceğiz.