Black Panther: Wakanda Forever’ın Çekimleri Durduruldu!

24.11.2021 14:02
Black Panther: Wakanda Forever’ın Çekimleri Durduruldu!

Black Panther: Wakanda Forever'ın çekimlerinin Letitia Wright'ın sette yaralanması nedeniyle Ocak 2022'ye kadar durdurulduğu açıklandı!

Filmin yapımcıları Kevin Feige, Louis D’Esposito ve Nate Moore oyuncu kadrosuna ve ekibe gönderdikleri mektupta, Letitia Wright'ın yaralanmasının düşünülenden daha ciddi olduğunu söyledi. Çekimlerin durmasına ve Wright'ın yaralanmasına değinen mektupta yapımcılar, Wright'ın "kritik bir omuz kırığı ve ciddi yan etkileri olan bir sarsıntı" yaşadığını belirtti. Başlangıçta küçük olduğuna inanılan yaralanmanın daha ciddi olduğu ortaya çıktı.

Letitia Wright’ın durumu iyiye gidiyor.

Letitia Wright ve ekibi, Black Panther: Wakanda Forever'ın çekimlerine Ocak 2022'de devam edecek. Kaynaklar, Wright'ın oyuncu kadrosuna ve ekibe destekleri için teşekkür ettiği bir video mesajı da gönderdiğini söylüyor. Çok acılı bir süreçten geçse de, Wright’ın ailesi ve doktorların desteğiyle daha iyi durumda olduğu belirtildi. Yapım ekibi duraklamadan önce Wright'ın varlığını gerektirmeyen sahneleri çektiler. Ancak Wright'ın hayat verdiği Shuri karakteri devam filminde daha büyük bir rol üstlenmeye hazırlanırken, onsuz çekimlere devam etmek imkansız hale geldi.

Çekimlerin durması Kara Panter: Wakanda Forever'ın vizyon tarihini 8 Temmuz'dan 11 Kasım'a çekilmesine ve diğer birkaç Marvel projesinin de 2022’ye ertelenmesine sebep oldu.