Midas Man’de The Beatles Üyelerini Canlandıracak İsimler Belli Oldu!

25.11.2021 16:42
Midas Man’de The Beatles Üyelerini Canlandıracak İsimler Belli Oldu!

The Beatles’ın menajeri Brian Epstein’e odaklanacak Midas Man'de Jonah Lee, Blake Richardson, Leo Harvey ve Campell Wallace sırasıyla John Lennon, Paul McCartney, George Harrison ve Ringo Star’a hayat verecek. Yayınlanan ilk bakış fotoğrafında oyuncuları bu efsanevi isimler olarak Abbey Road Stüdyosu’nde görüyoruz. 

Dörtlüye Brian Epstein olarak eşlik edecek oyuncuysa Jacob Fortune-Lloyd. Filmde ayrıca Emily Watson Epstein'in annesini canlandırırken ünlü sunucu Jay Leno da Ed Sullivan olarak seyirci karşısına çıkacak.

Yönetmen Sara Sugarman: Beatles’ı oynayan aktörler 60’lar ruhunu yakaladı.

Filmin yönetmeni Sara Sugarman da filmin oyunculardan övgüyle bahsetti: “Beatles'ı oynayan aktörler harika, 60’ların büyüleyici, oyuncu ve çok otantik ruhunu taşıyorlar. Ayrıca Jay Leno'nun Ed Sullivan'ın özünü mükemmel bir şekilde yakalayacağından şüphem yok. Amerikalı bir televizyon sunucusu olarak kendi deneyimini, doğal bir tasvirle ortaya koyacak ve hikayeye modern şov dünyasının inanılmaz bir unsurunu ekleyecektir.”

Brian Epstein’in 1960’lı yıllardaki yaratıcı patlamaların ve pop müziğe olan etkisini merkeze alacak olan filmin çekimlerine Liverpool’da başlandı. Çekimler önümüzdeki yıl içinde Amerika’da devam edecek.