Eternals, Disney+'a mı Geliyor?

29.11.2021 20:18
Eternals, Disney+'a mı Geliyor?

En son MCU filminin özel gösteriminin ardından, Eternals'ın Disney+ çıkış tarihinin Ocak 2022'de olduğu bildiriliyor.

Marvel Studios filmi Eternals'ın Ocak 2022'de Disney+'da yayınlanacağı bildiriliyor. Başlangıçta Marvel Sinematik Evreni'nin 4. Aşamasının ikinci filmi olarak duyurulan Chloé Zhao yapımının ilk olarak Kasım 2020'de vizyona girmesi planlanıyordu. COVID-19 salgını Marvel'i bu planları değiştirmeye zorladı ve Eternals'ın Kasım 2021'de yalnızca sinemalarda gösterime girmesine kadar birçok kez ertelenmesine neden oldu. Film, on ölümsüz varlıktan oluşan bir grubun, büyük bir yüzleşme kapılarını çalana kadar Dünya'da 7.000 yıl boyunca insanları izleyerek geçirdikleri hikâyeyi anlatıyor. 

Eternals, vizyona girmesinedn sonra olumlu ve olumsuz tepkilerle karşılandı. Olumlu bir izleyici tepkisine rağmen, eleştirmen incelemelerinde sınıfı geçemediğini söylemek mümkün. Eternals'ın hayran ve eleştirmenleri karşı karşıya getirmesi, çok konuşuldu ancak filmin gişede iyi performans göstermesini engellemedi. Eternals, Dünya çapında 368 milyon dolardan fazla kazandı ve çok geçmeden Black Widow'u geçecek gibi gözüküyor. Hatta Chloé Zhao'nun filmi Çin'de vizyona girmemiş olsa bile, filmin Shang-Chi ve On Yüzük Efsanesi'ni gölgede bırakma ihtimali var.

Dünyanın dört bir yanındaki hayranlar çoğunlukla Eternals'ı izleme şansına sahip olsa da, birçoğu Disney+'ta ne zaman izlenebileceğini öğrenmek için bekliyordu. Streaming Guider'ın bir haberine göre, 12 Ocak 2022, Eternals'ın Disney+'ta çıkış tarihi. Haber sitesi, Disney'in kendilerine bu çıkış tarihini doğruladığını ancak ne Disney ne de Marvel Studios'un bu tarihi şu ana kadar resmi olarak açıklamadığını belirtiyor. Tarih doğruysa Eternals, sinemalarda gösterime girdikten yaklaşık 70 gün sonra Disney+'ta yayınlanacak.