Channing Tatum, Magic Mike 3 İle Dönüyor!

30.11.2021 10:59
Channing Tatum, Magic Mike 3 İle Dönüyor!

Channing Tatum, Steven Soderbergh’ın yöneteceği "Magic Mike's Last Dance" ile seriye geri dönüyor. 

Channing Tatum, yönetmen Steven Soderbergh ve yazar Reid Carolin “Magic Mike” serisinin üçüncü filmi “Magic Mike's Last Dance” için yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor. Soderbergh, serinin ilk filmi “Stripriz Klubü”nden sonra yönetmen koltuğuna tekrar oturacak. Film, Steven Soderbergh'in son iki filmi “Let Them All Talk” ve “No Sudden Move” gibi, yalnızca HBO Max'te gösterilecek. 2015 yapımı “Magic Mike XXL”i yöneten Gregory Jacobs da Carolin, Nick Wechsler ve Peter Kiernan ile birlikte filmin yapımcıları arasında yer alacak. 

Warner Bros. Pictures Group başkanı Toby Emmerich yaptığı açıklamada “Ekranda Magic Mike'tan daha karizmatik ve çekici biri var mı?” dedi ve ekledi “Magic Mike'ın harika dans, drama, romantizm ve mizah kombinasyonunu geri getirmek için Channing, Steven ve onların yaratıcı ekibiyle tekrar çalışacak olmaktan heyecan duyuyoruz."

Channing Tatum: Stripriz Evreni asla ekisi gibi olmayacak!

Seride başrolü üstlenen Tatum is yeni filmle ilgili duygularını şu sözlerle belirtti “Steven, Greg, Reid ve HBO Max'teki harika insanlarla 'Magic Mike' dünyasının kapılarını havaya uçuracağım için ne kadar heyecanlı olduğumu anlatamam. Striptiz evreni asla eskisi gibi olmayacak!”

Çok sevilen film serisi bu zamana kadar dünya çapında toplamda neredeyse 300 milyon dolar hasılat elde etti ve Vegas'ta başlayıp başka şehirlere de uğrayan “Magic Mike Live” olarak bilinen başarılı bir sahne şovu yarattı.