The Marvelous Mrs. Maisel’dan Yeni Sezon Fragmanı!

01.12.2021 10:35

The Marvelous Mrs. Maisel ekranlara geri dönüyor, dizinin yeni sezon tarihi 18 Şubat 2021!

Amazon Prime Video’nun çok sevilen dizisi The Marvelous Mrs. Maisel, iki yıldan uzun bir süre sonra 4. sezonu ile 18 Şubat Cuma günü geri döneceğini duyurdu. Ayrıca bu sefer tüm bölümlerin tek seferde yayınlanması yerine dört hafta boyunca her cuma iki bölüm izleyici ile buluşacak. 

Rachel Brosnahan'ı Midge olarak en son Aralık 2019'da gördük - hem Shy Baldwin'in turnesindeki yerini hem de dairesindeki hakkını kaybetmişti. Gelecek sezon için yeni yayınlanan bu fragmanda Midge, sadece açılışlar yerine ana komedyen olarak sahne alabilirse işlerin yoluna gireceğini söylüyor. Ancak Alex Borstein'in hayat verdiği Susie bunun Midge için mümkün olduğundan pek emin değil.

Yeni sezonda Midge Maisel için işler karmaşıklaşıyor!

4. sezon açıklaması "Yıl 1960 ve havada değişiklik kokusu var" cümlesiyle başlıyor ve şöyle devam diyor; “Performansını geliştrimek isteyen Midge, tamamen yaratıcı özgürlüğe sahip olduğu bir iş bulur. Ancak mesleğine ve onu götürdüğü yerlere olan bağlılığı, kendisi ile hayatındaki insanlar arasında bir sürtüşme yaratacaktır.”

Daha önce açıklandığı gibi, Kelly Bishop ve Milo Ventimiglia, açıklanmayan rollerle 4. Sezonda yer alırken, kadroya eklenen oyuncular arasında Reid Scott, Kayli Carter, Gideon Glick ve Brosnahan'ın gerçek hayattaki kocası Jason Ralph yer alıyor.