Nicolas Cage, Dracula’ya Hayat Verecek!

01.12.2021 13:09
Nicolas Cage, Dracula’ya Hayat Verecek!

Nicolas Cage, Nicholas Hoult ile başrolleri paylaşacağı Renfield filminde Dracula'yı canlandıracak!

Nicolas Cage, son yıllarda kariyerin rotasını değiştirip, büyük stüdyo filmlerinden giderek uzaklaşıp bağımsız sinemaya yöneldi. Ancak şimdiyse bir vampir filmiyle büyük büyük bütçeli filmlere geri dönüyor. Cage, Universal Pictures'ın canavar filmi Renfield'de Dracula’yı canlandıracak.

Filmin yönetmen koltuğunda oturacak isim Chris McKay (Yarının Savaşı, Lego Batman Filmi) olurken, filmin senaryosu da Robert Kirkman (The Walking Dead) ve Ryan Ridley’e (Rick and Morty) emanet. Filmde vampir kontununa tapan ve filme adını verem karakter Renfield’e ise Nicholas Hoult (The Great, X-Men: Birinci Sınıf) hayat verecek. 

Renfield, "komik tonda ilerleyen modern bir macera hikayesi" olacak.

Renfield, Bram Stoker'ın 1897 tarihli Dracula romanından temel alıyor. Akıl hastanesinde kan içmeye takıntılı bir hasta olan karakterimiz ve bu şekilde ölümsüzlüğü bulacağını düşünüyor. Bu düşünceyle de zehirli ilişkilerin tanımı sayılabilecek Dracula'nın ayaklarına kapanıyor ve ona hizmet ediyor.

Olay örgüsü ve proje ile ilgili ayrıntılar halen saklı tutulsa da Renfield, komik tonda ilerleyen modern bir macera hikayesi olarak tanımlanıyor.