Tom Holland, Fred Astaire’a Hayat Verecek!

07.12.2021 10:32
Tom Holland, Fred Astaire’a Hayat Verecek!

Örümcek-Adam filmlerinin yıldızı Tom Holland, Sony’nin biyografik filminde efsanevi aktör, dansçı ve şarkıcı Fred Astaire’i canlandıracak. 

En son röportajında yapımcı Amy Pascal, Tom Holland’la yeni Örümcek-Adam filmleri çekmek istediğinden bahsetmişti (Haberi okumak için buraya tıklayın). Aynı röportajda Holland’ı Fred Astaire olarak görmek istediğini de çıtlatmıştı. "Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok" filminin basın etkinliklerinin birinde Tom Holland da bu haberi doğruladı. Projenin ilk aşamalarında olduklarını belirten Holland, senaryonun daha bir hafta önce tamamlandığını ama henüz okuması için kendisine verilmediğini söyledi. 

Tom Holland dansa ve şarkı söylemeye yabancı değil!

Tom Holland’ın özgeçmişi göz önüne alındığında, bu ikonik dansçı ve şarkıcının karakterine bürünecek olması aslında çok da şaşırtıcı değil. Çünkü Örümcek-Adam olmadan önce oyunculuk kariyerine müzikal sahnesinde başladı. Holland, 2008'den 2010'a kadar Londra, West End'deki Billy Elliot the Musical'de başrol oynadı.

Ayrıca, Holland’ın 2017'de "Lip Sync Battle" programında "Singin' in the Rain" ve "Umbrella" karışımıyla dans ettiği performansı viral haline geldi. Programdan sonra oyuncunun dans becerilerinin yadsınamaz olduğu bir gerçek.

Bir müzikal efsanesi olarak Fred Astaire...

Astaire, 70 yıllık kariyeri boyunca Broadway ve West End'deki sahne kariyerine ek olarak 30'dan fazla müzikal filmde rol aldı. Astaire genellikle "Swing Time", "The Gay Divorcee" ve "Top Hat" gibi klasikleşmiş filmlerde Ginger Rogers ile bir araya gelmesiyle hatırlanır.

Astaire rolünün zamanı gelene kadar Tom Holland, "Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok" filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Heyecanla beklenen "Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok" 17 Aralık’ta sinemalarda.