“Shang-Chi” Devam Filmi İçin Çalışmalar Başladı!

07.12.2021 15:52
“Shang-Chi” Devam Filmi İçin Çalışmalar Başladı!

Shang-Chi ve On Halka Efsanesi”nin yönetmeni Destin Daniel Cretton, ikinci film için de imza attı. 

Yönetmen Cretton, “Shang-Chi”nin devam filminin yanında Marvel Studios ve Hulu's Onyx Collective ile özel bir anlaşma imzaladı. Yeni anlaşma, Cretton'ın hem Disney Plus'ta Marvel Stüdyoları için hem de Onyx Kolektifi için Hulu’da TV projeleri geliştirmesine olanak sağlayacak.

“Shang-Chi ve On Yüzük Efsanesi” şu anda 224,5 milyon dolarla yurt içi gişede en yüksek hasılat yapan film. Film, Simu Liu, Michelle Yeoh, Awkwafina ve Tony Leung'u içeren çoğunlukla Asyalı oyuncu kadrosuna sahip ilk Marvel filmi olarak tarih yazdı. Dünya çapında gişede, film şu ana kadar 431,9 milyon dolar hasılat yaptı ve en yüksek hasılat yapan sekizinci film oldu.

Kevin Feige: Destin,“Shang-Chi ve On Halka Efsanesi”ne benzersiz bir bakış açısı getirdi!

Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige yönetmen için şu övgü dolu sözleri söyledi; "Destin,'Shang-Chi ve On Halka Efsanesi'ne benzersiz bir bakış açısı getiren harika bir işbirlikçi. Filmde birlikte çalışırken harika zaman geçirdik ve hikayeleri hayata geçirmek için çok ilginç fikirleri var. Bu yüzden onunla ilişkimizi genişletmekten heyecan duyuyoruz ve başlamak için sabırsızlanıyoruz.”

Cretton'ın Disney Plus'taki Marvel dizisi hakkında henüz pek bir şey bilinmese de bazı kaynaklar bunun bir komedi olacağını söylüyor.

Hulu'nun Onyx Collective başkanı Tara Duncan da, “Destin, malzeme konusunda kusursuz zevke sahip, güçlü bir hikaye anlatıcısı. Kadromuzu genişletmeye devam ettikçe, Destin'in benzersiz sesi, küresel çapta izleyicilerimiz için heyecan verici içerikler yaratmamıza yardımcı olacak.”

Yönetmen Cretton ise bunlara karşılık olarak Kevin Feige ve Marvel Studios ekibiyle 'Shang-Chi' üzerinde çalışmanın hayatındaki en önemli deneyimlerden biri olduğunu belirtti. Ayrıca, Tara Duncan’ın Onyx Collective için vizyonu konusunda da çok heyecanlı olduğunu ekledi. Cretton son olarak, “Bu toplulukla yeni hikayeler keşfetmek ve yeni dünyalar inşa etmek için sabırsızlanıyorum” dedi.