Ben Affleck ve Ana de Armas’ın Erotik-Gerilim Türündeki Filmi Dijital Platformlara Geliyor!

14.12.2021 16:04
Ben Affleck ve Ana de Armas’ın Erotik-Gerilim Türündeki Filmi Dijital Platformlara Geliyor!

Ölmek İçin Zaman Yok filminden Ana de Armas ve Justice League'den Ben Affleck'in başrollerini paylaştığı yeni erotik-gerilim filmi Deep Water, doğrudan dijital platformlarda yayınlanacak. 

Patricia Highsmith'in 1947'deki aynı adlı romanına dayanan filmin Ocak 2022'de gösterime girmesi planlanırken, 20th Century Studios filmi vizyon takviminden çıkarttı. 

Konuyla ilgili hiçbir resmi açıklama yapılmayınca konuyla ilgili spekülasyonlar ortaya atıldı. Bunlardan biri de filmin dijital platformlarda yayınlanacağıydı ki doğru çıktı. Ancak yeni bir gösterim tarihi belirtilmedi. Deadline’ın haberine göre Hulu filmin yayın haklarını alacak ve denizaşırı izleyiciler de Amazon Prime Video aracılığıyla izleyebilecekler.

Deep Water'da, Armas ve Affleck, birbirlerinin diğer insanlarla görüşmesine izin vererek kaçınılmaz boşanmayı engellemeye çalışan Vic ve Melinda Van Allen çiftini canlandırıyorlar. Ancak etraflarındaki insanlar ölmeye başladığında işler karmaşıklaşıyor. Filmin çekimleri sırasında Armas ve Affleck’in gerçek hayatta da birlikte olduklarını not düşelim.