Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (17 Aralık 2021)

17.12.2021 09:40
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (17 Aralık 2021)

Bu hafta 1'i yerli 5 film seyirciyle buluşuyor. Uzun zamandır merakla beklenen "Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok" ve festivallerden övgüyle ayrılan "Kumbara" gibi yapımlar da bu hafta vizyona girenler arasında. 

 

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home)

Süre: 148 dk

Yönetmen: Jon Watts

Oyuncular: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch

Filmde Örümcek-Adam'ın gerçek kimliğinin Peter Parker olarak ortaya çıkmasından sonra gelişen olaylar konu ediniliyor. Peter, kimliğinin ortaya çıkmasından sonra büyük suçlamalarla karşı karşıya kalır. Medyanın baskısı altında kalınca yakınındakiler de tehlikeye girer, bunun üzerine Peter, çözümü Doktor Strange'in kapısını çalmakta bulur. Strange'in yaptığı büyü ile istediğine ulaşmayı planlasa da, gerçeklikte değişime neden olan bu büyü ile birlikte Peter ve Örümcek-Adam'ın (çoğumuz için tanıdık) yeni düşmanları ortaya çıkacaktır…

 

Yarım Kalan Hayat (Adam)

Süre: 90 dk

Yönetmen: Michael Uppendahl

Oyuncular: Aaron Paul, Lena Olin, Jeff Daniels

Adam Niskar’ın hayatı başarılarla doludur. İşinde hızla yükselmiş, genç yaşına rağmen iyi bir birikim yapmıştır. Güzel bir evi, iyi giden bir ilişkisi vardır. Ayrıca işyerinde de terfi alır. Ancak bir kaza Adam’ın dünyası tepe taklak eder. Denize atlarken yanlış bir hareket yapınca Adam felçli kalır. Kız arkadaşı da bu duruma uzun süre dayanamayıp onu terk eder. Annesi ve babası ise olayı kabullenmekte zorlanır. Fakat Adam mücadele etmeyi bırakmayacaktır.

 

Karanlık Kız (The Lost Daughter)

Süre: 122 dk

Yönetmen: Maggie Gyllenhaal

Oyuncular: Olivia Colman, Dakota Johnson, Jessie Buckley

Maggy Gyllenhaal'un ilk uzun metraj film yönetmenliği olan Karanlık Kız, Elena Ferrante'nin aynı isimli romanından uyarlama. Film, tek başına bir tatilde olan Leda'nın, genç bir anneyle tanıştıktan sonra kendi annelik geçmişine doğru yaptığı zorlu içsel yolculuğu anlatıyor. 

 

Kumbara

Süre: 94 dk

Yönetmen: Ferit Karol

Oyuncular: Murat Kılıç, Gülçin Kültür Şahin, Hasan Aslangiray

Orhan 38 yaşında bir aile babasıdır. Bir yandan geçirdiği kaza sonucu komaya giren annesiyle ilgilenirken, bir yandan da kefil olduğu arkadaşı ortadan kaybolduğu için üzerine kalan borcu kapatmaya çalışmaktadır. Bu süreçte ailesiyle arası açılır, giderek baba rolünü kaybeder ve başka birine dönüşür.

 

Maşa ile Koca Ayı 4 (Masha And The Bear: Masha's Songs)

Süre: 56 dk

Yönetmen: Roly Gutiérrez

Film, Maşa ile ormandaki hayvan dostlarının yeni maceralarına odaklanıyor.