Leonardo DiCaprio, “Don’t Look Up”ın Çekimleri Sırasında Donmuş Göle Atladı!

20.12.2021 12:19
Leonardo DiCaprio, “Don’t Look Up”ın Çekimleri Sırasında Donmuş Göle Atladı!

Leonardo DiCaprio yerni flimi "Don't Look Up"ın setinde zor anlar yaşamış. Oyuncu Entertainment Weekly için verdiği röportajda iki köpeğini kurtarmak için donmuş bir göle nasıl atladığını anlattı.

DiCaprio, Husky cinsi iki kurtarma köpeğine sahip ve onları “Don’t Look Up”ın setine de getirmiş. Görünüşe göre köpekler setteki vakitlerini oldukça yoğun geçirmişler. Öyle ki DiCaprio'nun köpekleri, çekimler boyunca Jonah Hill’le paylaştığı odadaki mobilyalara izlerini bırakmışlar. 

Bir gün köpeklerden biri donmuş bir göle düşünce DiCaprio da onu kurtarmak için ardından atlamış. Jennifer Lawrence da ekledi "bir köpeği sudan çıkardı bu sefer diğeri atladı.” Oyuncu, sonunda herkesin buz tutmuş gölde olduğu da söyledi. 

"Don't Look Up"da Lawrence'ın sarhoş olduğu bir sahneyi oynamak için gerçekten sarhoş olmasından, DiCaprio'nun bir sahneyi yeniden yazmasına kadar daha pek çok başka hikaye mevcut.

DiCaprio, dünyanın sonu hakkında hicivli bir komedi olan “Don’t Look Up”ın basın turunda birçok hikaye paylaştı. Birkaç hafta önce de yönetmen Adam McKay, DiCaprio'nun rol arkadaşı Meryl Streep'in yer aldığı çıplak bir sahneye tepkisini anlattı; “O [Streep] korkusuz. Ve evet, bir vücut dublörü kullandık. Ama kimin sorunu vardı biliyor musunuz? Leo’nun [DiCaprio], Leo, Meryl'i film sektöründe kraliyet üyesi olarak görüyor… belki kraliyetten olmak bir iltifat değil… ama film tarihinde çok özel bir figür olarak diyelim. Onu sırtındaki dövmeyle bir saniyeliğine çıplak dolaşırken görmekten hoşlanmadı. Bana şöyle bir şey söyledi: 'Bunu gerçekten göstermen gerekiyor mu?' Ben de ona 'Bu Başkan Orlean; Meryl Streep değil dedim. Meryl ise konuyu gündeme bile getirmedi."

Bol yıldızlı kadrosuyla bu yılın en beklenen yapımlarından olan "Don't Look Up", 24 Aralık'ta Netflix'te!