Yeni John Wick Filminin Vizyon Tarihi Ertelendi!

23.12.2021 17:03

Keanu Reeves, The Matrix Resurrections filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanırken, John Wick hayranları bir sonraki bölümü görmek için biraz daha beklemek zorunda kalacak.

Yapım şirketi Lionsgate, aksiyon filminin 27 Mayıs 2022 olarak planlanan vizyon tarihini yaklaşık bir yıl ileriye aldı. John Wick: Bölüm 4 için hazırlanan duyuru videosu ile, filmin 24 Mart 2023'te sinemalarda olacağı açıklandı.

Chad Stahelski'nin yönetmenliğini üstlendiği John Wick serisinin dördüncü bölümü, Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Bill Skarsgård, Shamier Anderson ve Ian McShane’i bir araya getiriyor. Oldukça sevilen John Wick serisi, bu zamana kadar dünya çapında 584,9 milyon dolardan fazla hasılat elde etti.

Reeves, film yıldızının en ikonik işlerinden biri olan Matrix serisinin dördüncü filminin çıkışını kutlarken, John Wick için gecikme haberi geldi. Aslında ilk planlara göre The Matrix Resurrections ve John Wick: Bölüm 4 aynı gün, 21 Mayıs 2021’de vizyona girecekti. Fakat yeni Matrix filmi, COVID-19 kaynaklı gecikmeler sebebiyle Aralık 2021’e çekildi. John Wick 4’ün çekimleri de Reeves'in Matrix'i tamamlamasının ardından Haziran 2021'de başladı.

John Wick serisinin yönetmeni Chad Stahelski'nin orijinal Matrix üçlemesinde Reeves’in dublorü olduğunu ve The Matrix Resurrections’ta da hem kamera önünde yer alıp hem de dublör koordinatörlüğü üstlendiğini not düşelim.