Yeni Doctor Strange Filminden Fragman Geldi!

23.12.2021 17:30

Önümüzdeki sene vizyona girecek ikinci Doctor Strange filminin fragmanı beğenimize sunuldu. Bu fragmanla birlikte yeni fazda Marvel Evreni'nde yaşanacaklar ile ilgili detaylara da ortak oluyoruz.

2021, Marvel Studios için verimli bir biçimde geçmeye devam ediyor. Disney+ platformunda yayınlanan beş yeni dizinin yanında dört adet dikkat çekici sinema yapımı da vizyonda kendine yer buldu. Bunlardan sonuncusu olan Spider-Man No Way Home, box office rekorları kırarak çokça dikkat çekti. Bu filmde önemli rol oynayan Doctor Strange'in çoklu evren ile test edileceği Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminden beklenen fragman bugün geldi.

Fragman, en son Spider-Man filmini sonuna kadar izleyenler için oldukça tanıdık öğeler ile dolu. Fragmanda bu filmde ana düşmanın Doctor Strange'in What If? dizisinden aşina olduğumuz ''kötü'' versiyonu olacağı mesajı veriliyor. Bunun yanında fragmandan anladığımız kadarıyla ve önceki bilgiler doğrultusunda Wanda Maximoff yani Scarlett Witch de filmde önemli bir yere sahip olacak.

Fragman, izleyenleri şimdiden heyecanlandırdı ve filmin 6 Mayıs 2022 tarihinde ülkemizde de vizyona girmesi planlanıyor.