“Peaky Blinders” 6. Sezonundan Fragman Geldi!

03.01.2022 10:59

BBC’nin bol ödüllü dizisi “Peaky Blinders”ın 6. sezonundan fragman geldi!

Dizi, Tommy Shelby (Cillian Murphy) ve kanunsuz ailesinin 1920’li yıllarda Birmingham, İngiltere sokaklarındaki hükümdarlığına odaklanıyor. 

Murphy'nin "Bu onun sonu olacak" dediğini duyduğumuz dram yüklü fragman, silah sesleri, kavgalar ve ateşle dolu. Ayrıca Oswald Mosley (Sam Claflin), Arthur Shelby (Paul Anderson), Ada Shelby (Sophie Rundle), Alfie Solomons (Tom Hardy) ve Gina Gray'in (Anya Taylor-Joy) de dizinin final sezonu için döndüğünü görüyoruz. 

Ancak, Polly’ye hayat veren Helen McCrory'nin Nisan 2021'de kansere bağlı ölümünün ardından karakterin dizide nasıl işleneceği bilinmiyor. 

“Peaky Blinders” filmi geliyor!

Geçen yıl, dizinin yaratıcısı Steven Knight tarafından Peaky Blinders'ın 6. sezonunun sonuncusu olacağı açıklandı. Ancak, dizinin sevenleri üzülmesin çünkü yapım aşamasında olan bir de film var. Söylentilere göre yapım için çalışmalara 2023'te başlaması planlanıyor.

Ekim ayındaki BFI Londra Film Festivali'nde Knight, "Birmingham'da kurulacak ve çekilecek olan uzun metrajlı filmi yazacağım. Ve muhtemelen bizim bildiğimiz Peaky Blinders için yolun sonu böyle olacak."

Knight, başka bir açıklamasında "Bunun yapılmış en iyi dizi olacağına inanıyoruz ve muhteşem hayranlarımızın çok seveceğinden eminiz. Dizi sona ererken hikaye başka bir şekilde devam edecek." dedi. 

“Peaky Blinders” 6. sezon nerede ve ne zaman yayınlancak?

Dizinin 6. sezonunun ne zaman yayınlanacağı açıklanmamış olsa da beklentiler bu yılın başlarında olacağı yönünde. O yüzden diziye kavuşmak için belki de çok sabretmemiz gerekmeyecek. Dizi ülkemizde Netflix üzerinden seyirciyle buluşacak.