Andrew Garfield’lı “İnanılmaz Örümcek-Adam 3” Mü Geliyor?

03.01.2022 12:36
Andrew Garfield’lı “İnanılmaz Örümcek-Adam 3” Mü Geliyor?

Sony’nin Andrew Garfield ile “İnanılmaz Örümcek-Adam 3” üzerinde çalıştığı iddiaları gün geçtikçe güçleniyor.

Haberin devamı “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” filmiyle ilgili keyif kaçırıcı detaylar içerebilir.


Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” filmi süper kahramanın hayranları için pek çok heyecanlandırıcı sürpriz içeriyordu. Bunlardan biri de “İnanılmaz Örümcek-Adam” (2012) ve “İnanılmaz Örümcek-Adam 2” (2014) filmlerinde karaktere hayat veren Andrew Garfield’ın dönmesiydi. Oyuncunun filmde görünmesi, kendi serisine yönelik devam filmi iddialarının da ortaya çıkmasına neden oldu. 

Söylentilere göre Sony, Andrew Garfield ile beraber “İnanılmaz Örümcek-Adam 3” için görüşmelere başladı bile. Hatta serinin hayranları “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” filminde Garfield’ın Örümcek-Adam’ının hiç uzaylılarla savaşmamasına yaptığı atıftan sonra, Venom ve Örümcek-Adam’ın karşı karşıya gelmesini istiyor.

Çoklu evrenler konsepti ile artık hiçbir şey imkansız değil. Hatta Marvel Sinematik Evreni’ne bağlı kalmaksızın, Sony’nin haklarına sahip olduğu Örümcek-Adam, Venom, Morbius ve Kraven the Hunter karakterlerinin bir araya gelmesi de mümkün.

Andrew Garfield, Örümcek-Adam/Peter Parker karakterlerine olan sevgisini her fırsatta dile getirse de yeni bir filmle dönüp dönmek istemediği de muamma. İddialarla ilgili resmi açıklamalar gelene kadar teoriler ve hayallerle yetineceğiz gibi duruyor. “Tick, Tick…BOOM!” ile de Oscar yarışında şimdiden güçlü adaylar arasında gösterilen Garfield için 2021’in iyi bir yıl olduğunu söyleyebiliriz.