Keanu Reeves, Martin Scorsese’nin Yeni Dizisine Mi Katılıyor?

04.01.2022 13:38
Keanu Reeves, Martin Scorsese’nin Yeni Dizisine Mi Katılıyor?

İddialara göre Keanu Revees, Martin Scorsese’nin yapımcılarından olduğu “The Devil in the White City” dizisinin kadrosuna katılıyor. 

The Matrix Resurrections” yıldızı Revees, Hulu'nun Erik Larson'ın 2003 tarihli aynı adlı kitabından uyarlanacak “The Devil In The White City” (Kitap, ülkemizde “Beyaz Şehirdeki İblis” adıyla yayınlandı) dizisinde rol almak için görüşmelere başladı. 

“The Devil In The White City”, 1893 Chicago Dünya Fuarında kaderleri sonsuza kadar birbirine bağlanan biri mimar ve biri seri katil olan iki adamın gerçek hikayesini anlatıyor. Dünyada iz bırakmak isteyen yetenekli mimar Daniel H. Burnham ve genç kadınları baştan çıkarmak, işkence etmek ve sakat bırakmak için inşa edilmiş Cinayet Kalesi'ni yapan kurnaz doktor Henry H. Holmes hikayenin ana karakterleri. Yapım 19. yüzyılda geçen cinayet, romantizm ve gizem turuna çıkaracak.

Eğer iddialar doğruysa, proje, Reeves'in ilk büyük Amerikan televizyonu işi olacak. 

Leonardo DiCaprio'nun 2010 yılında kitabın film haklarını satın almasından ve daha önce Martin Scorsese'nin yönetmesi için Paramount'ta bir film olarak sunmasından bu yana çeşitli geliştirme aşamalarında olan uyarlama için önemli adımlar atılmaya başlandı. 2019'da Hulu, projeyi DiCaprio ve Scorsese yürütücü yapımcılığında büyük bütçeli bir dizi olarak geliştirdiğini duyurdu. Todd Field, dizinin ilk iki bölümünü yönetecek.