Ridley Scott’ın Joaquin Phoenix’li “Kitbag” Filminde Oyuncu Değişikliği!

06.01.2022 14:09
Ridley Scott’ın Joaquin Phoenix’li “Kitbag” Filminde Oyuncu Değişikliği!

Ridley Scott, Joaquin Phoenix’in Napolyon'u canlandıracağı “Kitbag” filminin kadrosundan ayrılan Jodie Comer'ın yerine Vanessa Kirby geliyor.

Yönetmenin “Son Düello” filminde de birlikte çalıştığı Jodie Comer, programındaki uyuşmazlıklardan ötürü projeden çekiliyor. Yerine geçmesi düşünülen isimse “The Crown” ve “Pieces of a Woman” yapımlarındaki performansıyla bol övgü toplayan Vanessa Kirby.

Napolyon'un kökenlerine, yükselişine ve imparator oluşuna odaklanacak film ayrıca karısı Josephine ile olan istikrarsız ilişkisine de değinecek. Joaquin Phoenix'in Napolyon Bonapart'ı canlandırırken, Vanessa Kirby de Josephine olarak karşımıza çıkacak. Ridley Scott’ın yöneteceği filmin senaryosu David Scarpa’ya ait. Filmi Apple finanse edecek ve bu ay Avrupa'da çekimlere başlanacak. 

Şubat ayında son sezonu gelecek olan “Killing Eve” dizisinin yıldızı Jodie Comer, katıldığı bir podcast yayınında filmden ayrılacağı haberini duyurdu. Programını bir türlü uyduramadığını söyleyen oyuncu, üzülerek projede yer almayacağını belirtti. Comer’ın bu yıl “Son Düello” ile ödül sezonun güçlü isimlerinden olduğunu not düşelim. 

Vanessa Kirby, 2020'de Netflix filmi “Pieces of a Woman”daki rolüyle Oscar'a aday gösterildi ve en son “The World to Come” filminde ve geçen yılki “Italian Studies”de rol aldı. Oyuncu “Görevimiz Tehlike” serisinin yedinci ve sekizinci filmlerinde Beyaz Dul olarak geri dönecek. Ayrıca “The Crown”daki Princess Margaret rolüyle de uluslararası ün kazandı.