Andrew Garfield’dan “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” Açıklaması!

10.01.2022 17:04
Andrew Garfield’dan “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” Açıklaması!

Haberin devamı “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” filmiyle ilgili keyif kaçırıcı detaylar içerebilir. 

 

 

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” ile tekrar Örümcek-Adam olarak karşımıza çıkan Andrew Garfield, filmdeki “Sizi seviyorum çocuklar!” repliğinin doğaçlama olduğunu açıkladı. 

Andrew Garfield, uzun süre “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” filminde yer almadığını söylese de film vizyona girince her şey ortaya çıktı. Garfield ile birlikte Tobey Maguire da filmde Örümcek-Adam kostümünü tekrar giydi. Bu durum tabii ki serinin hayranları tarafından büyük heyecan ve coşkuyla karşılandı. Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda artık konuyla ilgili konuşabildiğine sevindiğini söyleyen Garfield, “Sizi seviyorum çocuklar!” repliğinin doğaçlama olduğunu söyledi: “Filmde [Tobey Maguire ve Tom Holland]'a bakarak doğaçlama yaptığım bir replik var, onlara onları sevdiğimi söylüyorum. O sırada gerçekten ben olarak onları seviyordum.”

Film teklifi geldiğinde çok heyecanlandığını da ekleyen Garfield, kendisi de büyük bir Örümcek-Adam hayranı olarak üç Örümcek-Adam’ı bir arada görme fikrinden çok etkilendiğini söylüyor. Ayrıca kendi Örümcek-Adam'ının MJ'i (Zendaya) kurtardığı sahnenin onun filme ikna olmasında büyük etken olduğunu da belirtti. 

Andrew Garfield ve Tobey Maguire, “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” filmini gizlice izlemiş!

Garfield başka bir röportajında da “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok”a Tobey Maguire ile birlikte gittiğini söyledi. Gizlice film vizyona girdiği gün sinemada filmi izleyen ikili hayranların tepkisini görmek istemişler. Şapkaları ve maskeleriyle kimsenin onları tanımadığını belirten Garfield, salondaki tüm o heyecanı deneyimlemenin harika  olduğunu söyledi.

Andrew Garfield için Örümcek-Adam yolculuğunun devam edeceği söylense de Garfield’ın “İnanılmaz Örümcek-Adam 3” veya başka bir projede kostümü giyip giymeyeceğini zaman gösterecek.