Gal Gadot “To Catch a Thief” Yeniden Çeviriminde Yer Alacak!

12.01.2022 10:48
Gal Gadot “To Catch a Thief” Yeniden Çeviriminde Yer Alacak!

Wonder Woman” filminin yıldızı Gal Gadot, Alfred Hitchcock’un 1955 yapımı unutulmaz filmi “To Catch a Thief” yeniden çeviriminde yer alacak!

“Wonder Woman” filmleriyle adını dünyaya duyuran Gal Gadot, Alfred Hitchcock’un 1955 yapımı unutulmaz filmi “To Catch a Thief” yeniden çeviriminde oynayacak. Orijinal yapım gibi bu film de Paramount Pictures bünyesinde çekilecek. Gal Gadot da ayrıca kocası Jaron Varsano ile sahip oldukları yapım şirketi Pilot Wave üzerinden filmin yapımcıları arasında yer alıyor. 

1955 yapımı orijinal filmde Oscar adayı aktör Cary Grant ve Akademi Ödüllü aktris Grace Kelly rol aldı. Ülkemizde “Hırsızlar Kralı” adıyla gösterilen “To Catch a Thief” eski suç alışkanlıklarına geri döndüğünden şüphelenilince masumiyetini kanıtlamanın yolunu arayan eski bir hırsıza odaklanıyor.

Filmle ilgili henüz başka detay açıklanmadı ve Gadot'un hangi karakteri canlandıracağını bilmiyoruz. Gadot önümüzdeki yıllar için şimdiden yoğun bir programa sahip. Başarılı oyuncu “Cleopatra” ve “Snow White” projeleri için hazırlanıyor. Bu durumda sanıyoruz ki “To Catch a Thief” filminin çekimleri bu iki yapımın tamamlanmasından sonra başlayacak. Gadot ayrıca 11 Şubat'ta vizyona girecek Kenneth Branagh filmi “Nil'de Ölüm” ile karşımıza çıkacak.