“Moon Knight” Dizisinden Yeni Afiş ve Fragman Geldi!

18.01.2022 10:38

Marvel Stüdyoları, Disney Plus dizisi “Moon Knight”ın ilk uzun fragmanını dün gece yayınladı ve Marvel Sinematik Evreni için 2022 resmen başladı.

30 Mart'ta yayınlanacak olan “Moon Knight”ta Oscar Isaac, tamamen farklı bireyler olarak ortaya çıkan, derin bir dissosiyatif kimlik bozukluğu yaşayan eski asker Marc Spector'u canlandırıyor. Mısır Ay Tanrısı Khonshu'nun güçlerini kazanınca Marc'ın akıl hastalığı konusundaki endişesi daha da artarcak.

Kid Cudi'nin "Day 'n' Night" (Gün ve Gece) şarkısını arkada duyduğumuz fragmanında Marc, normal hayatı ile rüyaları arasındaki farkı anlayamıyor. Bir Rubik küpüyle oynuyor, uyuyamıyor, sabah ayağı yatağına zincirli bir şekilde panik içinde yataktan atlıyor. Eski Mısır'la ilgili bir müzeyi ziyaret ettikten sonra, Ay Tanrısı Khonshu'nun bir vizyonunu görüyor. Daha sonra, Marc'ı kendi içindeki karanlığı ve kaosu kucaklamaya teşvik eden bir kült lider olan, Ethan Hawke'ın canlandırdığı kötü adamla tanışıyor. Fragman, Marc'ın "Moon Knight" kostümüne bürünmesi ve banyo zemininde birini vahşice dövmesiyle sona eriyor.

Marvel Stüdyoları'nın, uzun metrajlı filmlerindeki mevcut karakterlere dayanan önceki tüm Disney Plus serilerinin aksine, “Moon Knight”, tamamen yeni karakterler ve hikaye ile geliyor. 1975'te çıkan "Moon Knight" çizgi romanında karakter, ayın evrelerine dayanan süper güçlere sahipti. Ancak daha yakın tarihli hikayelerde, güçleri daha sınırlanıp, sofistike aletlerin yardımı eklendi. Bu da, çizgi roman hayranlarını karakteri DC Comics süper kahramanı Batman ile karşılaştırmaya itti.

“Moon Knight”ın başrollerinde Oscar Isaac’ın yanında Ethan Hawke ve May Calamawy var. 

2022'de yeni Marvel dizileri geliyor!

Marvel Stüdyoları uzun metrajlı filmlerinin yanı sıra Disney Plus için başka diziler hazırlamaya devam ediyor. 2022'de yayınlanması beklenen projeler arasında; Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Renée Elise Goldsberry, Josh Segarra ve Jameela Jamil'in oynadığı “She-Hulk”; başrolde genç oyuncu Iman Vellani'nin olduğu “Ms. Marvel” ve “What If…?” adlı animasyon dizisinin 2. sezonu var.

 

  • Moon Knight - Afiş