“Vikings: Valhalla” Dizisinden Fragman Geldi!

19.01.2022 09:59

Netflix, 25 Şubat'ta yayınlanacak, orijinal "Vikings" destanının devam dizisi "Vikings: Valhalla" için bir fragman yayınladı.

“Vikings: Valhalla”, bin yıldan fazla bir süre önce, 11. yüzyılın başlarında, tarihteki ünlü Vikinglerin - özellikle de kaşif Leif Eriksson (Sam Corlett), kız kardeşi Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) ve İskandinav prensi Harald Sigurdsson'ın (Leo Suter) maceralarını anlatıyor. Dizide Vikingler ve İngiliz kraliyetleri arasındaki gerilim şiddetle doruğa çıkıyor ve okyanuslar (ve kanlı savaş alanları) arasında destansı bir yolculuk başlıyor.

“Vikings: Valhalla”, 793 yılına yakın bir tarihte başlayan “Vikings” dizisinin bitiminden 100 küsür yıl sonra geçiyor. "Vikings", Viking Ragnar Lothbrok'a ve daha sonra Ragnar'ın ailesinin yaşamlarına odaklanan, İskandinav ve İzlanda destanlarına dayanıyordu. Orijinal dizi, 2013 ve 2020 yılları arasında History Channel'da altı sezon boyunca yayınlandı.

Dün yayınlanan "Vikings: Valhalla" fragmanı, kanlı savaşları, suda seyahat eden uzun gemileri ve savaş sırasında Viking liderlerinin tutkulu konuşmalarını gösteriyor. Harald Sigurdsson fragmanda, "Bu kan benim kanım değil. Bu bizim kanımız. Bu Viking kanı,” diyor.

“Vikings” dizisinden yıllar sonra geçen ve destanı sürdüren "Vikings: Valhalla", 25 Şubat’ta Netflix’te yayınlanacak.