Daniel Radcliffe, Al Yankovic’i Canlandıracak!

19.01.2022 15:46
Daniel Radcliffe, Al Yankovic’i Canlandıracak!

Harry Potter serisinin yıldızı Daniel Radcliffe, The Roku Channel’da yayınlanacak biyografik yapımda “Weird: The Al Yankovic Story”de Al Yankovic’i canlandıracak.

Müzikal çağdaşlarının eserlerini parodileştirmesiyle tanınan Yankoviç, tüm zamanların en çok satan komedi müzisyeni. Beş kez Grammy kazanan Yankovic’in  2014 yılında çıkardığı “Mandatory Fun” tarihte “Billboard's Top 200”de 1 numaraya giren ilk komedi albümü oldu.

Yankoviç biyografisi, çocukluğundan ün kazandığı hızlı yükselişine kadar hayatının her yönünü keşfetmeyi vaat ederken, onun aşk ilişkilerine ve çevresindeki ünlülere de değiniyor. Yapım için çalışmalara önümüzdeki ayın başlarında Los Angeles'ta başlayacak.

Daniel Radcliffe, Al Yankovic olacak!

Yankovic filmle ilgili olarak; “Son filmim UHF 1989'da çıktığında, hayranlarıma her 33 yılda bir saat gibi büyük bir sinema filmi yayınlayacağıma dair ciddi bir yemin ettim. Programa uygun olduğumuzu söylemekten çok mutluyum. Ve Daniel Radcliffe'in filmde beni canlandıracağından kesinlikle heyecan duyuyorum," dedi. "Gelecek nesillerin onu böyle hatırlayacağından hiç şüphem yok." diye de ekledi. 

Radcliffe, J.K. Rowling'in kitaplarından uyarlanan Warner Bros.'un aynı adlı serisinde büyücü Harry Potter rolüyle dünyaca tanınan bir oyuncu. Şu anda Simon Rich'in yarattığı TBS komedi dizisi “Miracle Workers”ta oynuyor. Radcliffe ayrıca 25 Mart’ta vizyona girecek, Aaron ve Adam Nee'nin yönettiği “The Lost City” komedisinde Sandra Bullock'la birlikte rol aldı.