Chris Evans ve Dwayne Johnson “Red One” İçin Bir Arada!

25.01.2022 14:58
Chris Evans ve Dwayne Johnson “Red One” İçin Bir Arada!

Chris Evans, Amazon Studios'un yeni filmi “Red One”da Dwayne Johnson ile birlikte rol alacak.

Şu anda adı “Red One” olan filmin çekimlerine bu yıl başlanması hedefleniyor. Bir tatil filmi olacak olan yapım dört kadranlı bir aksiyon-macera komedi olarak tanımlanıyor.

Hikayesi Hiram Garcia’ya ait olan filmin senaryosunu Chris Morgan yazarken, yönetmen koltuğunda da Jake Kasdan oturacak. 

Johnson, Haziran ayında filmde yer alacağını duyurdu. Sony'nin “Jumanji” filmleri “Vahşi Orman” (2017) ve “Yeni Seviye” (2019) ile dünya çapında toplu olarak 1,7 milyar dolar hasılat ile gişe rekorları kıran başarılarının ardından Johnson ve Kasdan tekrar bir araya geliyor. Hem Johnson hem Evans, Shawn Levy'nin 2021 komedisi “Gerçek Kahraman” filminde yer almıştı ama “Red One” ikilinin başrolleri paylaştığı ilk film olacak.

Evans en çok Marvel Sinematik Evreni’nindeki Steve Rodgers/Kaptan Amerika rolü ile tanınıyor. Oyuncu Russo kardeşlerin Netflix için çektiği “The Gray Man” ve Pixar'ın 17 Haziran'da ABD'de vizyona girecek “Lightyear”  filmleriyle seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Ayrıca, başrolünü oynayacağı ve yapımcılığını üstleneceği Gene Kelly projesi üzerinde çalışıyor.