Steve Carell, John Krasinski’nin Yeni Filminin Kadrosunda!

26.01.2022 09:56
Steve Carell, John Krasinski’nin Yeni Filminin Kadrosunda!

Dunder Mifflin'den beri ilk kez, “The Office”in başrol oyuncuları Steve Carell ve John Krasinski, Paramount'un yeni aile filmi “If”te bir araya gelecek.

Ryan Reynolds, Phoebe Waller-Bridge ve Fiona Shaw'dan sonra bir başka yıldız isim Steve Carell de, John Krasinski’nin yeni filminde.

John Krasinski filmi yazacak, yönetecek ve başrolde oynayacak. Carell'in yanı sıra, “An Officer and a Gentleman” ve “Roots” yıldızı Louis Gossett Jr., “Minari”den çıkış yapan Alan Kim ve “The Walking Dead” oyuncusu Cailey Fleming de filmin oyuncu kadrosuna eklendi. 

Resmi film özeti yayınlanmadı, ancak hikaye Krasinski'nin bir çocuğun hayal gücünü yeniden keşfetme yolculuğuna ilişkin orijinal fikrine dayanıyor. Benzer şekilde “If”te kimin hangi karakteri oynayacağı da belli değil.

Filmin 17 Kasım 2023'te vizyona girmesi planlanıyor.

“The Office”te Jim Halpert ve Michael Scott gibi, Krasinski ve Carell'in karakterleri, uzun süredir devam eden NBC dizisinde uzun süre iş arkadaşlığı yaptılar. “The Office”in ardından, gişe rekorları kıran “Sessiz Bir Yer” ve “Sessiz Bir Yer 2” filmlerini yöneten Krasinski, bir sinemacı olarak adından sıkça söz ettirdi. Carell kısa süre önce Netflix dizisi "Space Force" ve Apple TV Plus draması "The Morning Show"da rol aldı. Film cephesinde, son çalışmaları arasında Jon Stewart'ın siyasi komedisi “Irresistible”, Adam McKay'in politik hiciv filmi “Vice” ve Universal'in yaklaşan animasyon filmi “Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi” yer alıyor.

Krasinski, ortakları Allyson Seeger ve Andrew Form ile birlikte şirketi Sunday Night aracılığıyla “If”i çekecek. Reynolds ayrıca şirketi Maximum Effort aracılığıyla yapımcı olarak da dahil olacak. George Dewey ise baş yapımcı.