Whoopi Goldberg, Simon Pegg, ve Jane Fonda, Yeni Apple TV Filminde Buluşuyor!

27.01.2022 13:05
 Whoopi Goldberg, Simon Pegg, ve Jane Fonda, Yeni Apple TV Filminde Buluşuyor!

Whoopi Goldberg, Simon Pegg ve Jane Fonda gibi yıldızlar Apple TV’nin animasyon filmi “Luck” için bir araya geliyor.

Yıldızlarla dolu macera filmi “Luck”ta Broadway yıldızı Eva Noblezada başrolde.  Noblezada, koruyucu aile yanında yaşlandıktan sonra büyülü Şans Ülkesi'ni keşfeden ve hayatını düzeltmek için gücünü kullanmaya kararlı olan dünyanın en şanssız insanı Sam Greenfield'ı seslendiriyor. Şans Ülkesi'nde kendi kurnaz zihinlerine sahip büyülü yaratıkları birleştirmesi gerekiyor. Apple Original Films ve Skydance Animation, filmle ilgili detayları açıkladı.

Bu büyülü yaratıklar arasında, kendi mükemmel hayatını korumak için Sam ile bir araya gelir.Bob (Simon Pegg) adlı şanslı bir kara kedi var. Macera sürecinde de Şans Ülkesi Güvenlik Şefi (EGOT kazananı Whoopi Goldberg); kimin iyi ya da kötü şansı olduğunu belirleyen büyülü makinelerin bakımını yapan tesis mühendisi Jeff the Unicorn (Flula Borg); ve Oscar ödüllü Jane Fonda tarafından seslendirilen Jeff'in eski aşkı The Dragon ile karşılaşıyorlar.

Lil Rel Howery, Sam'in ilk işini aldığı bir çiçekçi dükkanının sahibi olan Marv'ı; Colin O'Donoghue sadık bir cüce, John Ratzenberger Bad Luck belediye başkanı ve Adelynn Spoon, Sam'in oda arkadaşı Hazel’ı seslendiriyor. 

“Luck”, dünya çapında 5 Ağustos'ta Apple TV+'da yayınlanacak. Peggy Holmes’un yönettiği filmin orijinal senaryosu Kiel Murray, Jon Aibel ve Glenn Berger'e ait.