Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield, “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” Hakkında Konuştu!

27.01.2022 15:20

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” oyuncuları Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield birlikte ilk uzun röportajları için yeniden bir araya geldi.

“Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” filminin benzeri görülmemiş büyük küresel başarısının ardından, oyuncular Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield röportaj için bir araya geldi. 17 Aralık'taki ilk gösteriminden bu yana film, dünya çapında yaklaşık 1,7 milyar dolar hasılat yaparak MCU'nun 2019'daki “Avengers: Endgame”inden bu yana gişede dünyanın en büyük filmi oldu. Film, uzun zamandır bekleneni yaptı ve üç Örümcek-Adam’ı bir araya getirdi. Aynı zamanda, önceki Örümcek-Adam filmlerindeki kötü adamlarından oluşan bir grup da aynı oyuncular tarafından canlandırılarak geri döndü. 

“Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” ayrıca şu anda Rotten Tomatoes'daki sekiz filmin tamamı arasında yaklaşık 400 inceleme ve genel olarak %93 derecelendirme ile en yüksek puan alan Örümcek-Adam filmi olma özelliğini taşıyor. Bu yıl, gişe rekorları kıran Sony ve MCU, şu anda bir sonraki Akademi Ödülleri töreninde “En İyi Film” adaylığı için kampanya yürütüyor. Bu, başka hiçbir Örümcek-Adam filminin atmaya teşebbüs etmediği bir adım. 

Tom Holland, Tobey Maguire ve Andrew Garfield filmle ilgili duygularını paylaştı

“Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” Oscar kampanyası tüm hızıyla devam ediyor, resmi Örümcek-Adam resmi YouTube kanalı, üç Örümcek-Adam oyuncusuyla yeni bir röportaj yayınladı. Filmin vizyona girmesine kadar geçen sayısız röportajda filme dahil olduğunu inkar eden Garfield, filmi tartışırken Holland ve Maguire'a katıldı. Oyuncular, filmin inanılmaz başarısı ve hayranlardan gelen tepkiler hakkındaki düşüncelerinin yanı sıra çoklu sinematik Örümcek-Adam evrenlerinde geçmiş ve gelecek filmler hakkındaki düşüncelerini paylaştılar. 

Yaklaşık 30 dakikalık röportajda, üç oyuncu da Örümcek-Adam birbirlerine duydukları derin hayranlığı paylaştılar. Andrew Garfield filmde yer almayı kabul etmesiyle ilgili olarak “Tobey'i bekledim. Onun olacağını öğrenince benim hayır demem imkansızdı. Tobey’i dünyanın sonuna kadar takip ederim.” Tom Holland, yaşadığı deneyim için "Kariyerimde yaşayacağım en özel anlardan biri" dedi. Tobey Maguire ayrıca Örümcek-Adam’ların bir araya gelmesinden duyduğu mutluluğu "Bu bir kardeşlikti, bu çok güzeldi." sözleriyle paylaştı.

Üç oyuncu arasındaki saygı ve kimya kuşkusuz ekranda da kendini gösterdi ve film kültürel bir fenomen haline geldi. Filmin dünyayı hala etkilemeye devam eden COVID pandemisi ortasında çıktığını göz önüne alırsak daha da etkileyici bir başarı. Hayranların birçoğu, şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Garfield ve Maguire'ınbir şekilde, Örümcek Adam olarak sinemaya geri dönmelerini istediklerini dile getirdiler. Maguire'ın, orijinal Örümcek-Adam serisinin yönetmeni Sam Raimi’nin çektiği “Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında” filminde görünebileceğine dair söylentiler dolaşıyor. Bu arada, pek çok hayran, “İnanılmaz Örümcek-Adam” serisinin üçüncü filminin çekilmesi ve Garfield'ın geri dönmesiniistiyor gibi görünüyor. Tom Holland ise tekrar Örümcek-Adam kostümü giyip giymeyeceğiyle ilgili şu an hiçbir şey bilmediğinin altını çizdi.