Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (28 Ocak 2022)

28.01.2022 09:41
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (28 Ocak 2022)

Bu hafta 6’sı yerli 9 film vizyona giriyor.

Aralarında Tom Holland’ın başrolde olduğu “Kaos Yürüyüşü”, Cannes Film Festivali’nde “En İyi Senaryo” ödülünü kazanan “Drive My Car” ve sevimli animasyon “Kaptan Pengu ve Arkadaşları 2” var.  

 

Kaos Yürüyüşü (Chaos Walking)

Süre: 109 dk

Yönetmen: Doug Liman

Oyuncular: Tom Holland, Daisy Ridley, Mads Mikkelsen

Çok uzak olmayan bir gelecekte Todd Hewitt, gezegenlerine düşen bir uzay gemisinden sağ kurtulan Viola ile karşılaşır. Todd’un yaşadığı gezegende bütün kadınlar yok olmuştur ve yaşayan erkekler ise “Noise” ile etkilenmiştir. “Noise” erkeklerin tüm düşüncelerini dışarıya görünür şekilde kılan bir güçtür. Bu tehlikeli alanda Viola’nın hayatı tehdit altındadır ve Todd onu korumaya yemin eder. Bu zorlu yolculukta Todd kendi gücünü keşfeder ve gezegenin karanlık sırlarını gün yüzüne çıkarır

 

Drive My Car (Doraibu Mai Kâ)

Süre: 179 dk

Yönetmen: Ryusuke Hamaguchi

Oyuncular: Hidetoshi Nishijima, Tôko Miura, Reika Kirishima

Bir tiyatro oyuncusu ve yönetmeni olan Yusuke Kafuku, sevgili karısının kaybıyla iki yıl geçmesine rağmen hâlâ baş edemediği için Hiroşima'daki bir tiyatro festivalinde Vanja Amca'nın yönetmenliğini yapmayı kabul eder. Orada, arabasını sürmek için atanan içe dönük genç bir kadın olan Misaki ile tanışır. Yolculuklar arasında, geçmişten gelen sırlar ve içten itiraflar açığa çıkacaktır.

 

Kaptan Pengu ve Arkadaşları 2

Süre: 72 dk

Yönetmen: Nurullah Yenihan, Pelin Tuğçe Şen

İnci Koyu’nda sürekli çöp toplamak zorunda kalan Maki, yardım isteğini akla gelmeyecek bir yöntemle yapar: Müzik Festivali organize ederek! Bu festivale katılmak için yola çıkan kahramanlarımızın başına gelen çeşitli maceralar, festival süresince de devam eder. Sonunda unutulmaz bir müzik grubu kuran kahramanlarımız tüm sorunları çözecek bir planı da uygulamaya koyarlar.

 

Anka

Süre: 130 dk

Yönetmen: Süleyman Mert Özdemir

Oyuncular: Ozan Akbaba, Uğur Uzunel, Deniz Işın

Anka, çocukluğunda ailesini bir kaza sonucu kaybeden Murat'ın, yıllar içerisinde bir yandan bu travmasıyla mücadele ederken bir yandan araba yarışlarında ismini duyurmasını konu ediniyor.

 

Ayı Kardeşler: Macera Parkı (Boonie Bears: The Wild Life)

Süre: 87 dk

Yönetmen: Leon Ding

Seslendirenler: Chris BoikeZhang Wei, Joseph S. Lambert

Genetik hiç bu kadar komik olmamıştı. Efsanevi bir deneyim sunan "Vahşi Yaşam" Pine Tree Dağı'nda açılmıştır. Gen değiştiren bir bileklik takan misafirler, kendilerini çeşitli hayvanlara dönüştürebilirler. Vick, Vahşi yaşamın büyük ödüllü bir yarışmaya ev sahipliği yaptığını keşfeder ve katılmaya karar verir. Bramble ve Leon adında gizemli bir adamla takım kurar. Sonrasında da turnuvayı şaşırtıcı bir şekilde kazanır. Kısa bir süre sonra, Leon, sahibi Tom tarafından park verilerini gizlice kopyalamaya çalışırken yakalanır. Vick, melez konukların vahşileştiğini ve başkalarına saldırdığını keşfeder - peki gizemli Leon kimdir? 

 

Yıldızlar da Kayar

Süre: 103 dk

Yönetmen: Günay Günaydın

Oyuncular: Cem Kılıç, Ceyda Olguner, Cezmi Baskın

Film, altı ay boyunca bir köyde kalmak zorunda kalan bir popstarın, bu köyde düzenlenecek bir festivalin sorumluluğunu almasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

 

Gelin

Süre: 63 dk

Yönetmen: Berkay Berkman

Oyuncular: İrem Kök, Nejla Kondak, Berkay Berkman

Sosyal medyanın gündemine düşen gelinlikli kız videosu, medya patronu Saadettin Bey'in ilgisini çeker ve bu olayı araştırmak için bir ekip görevlendirir. Ruhani bir varlıkla evli olduğunu iddia eden bu gelinin bulunduğu köye giden ekip, Ecrin ve tuhaf ailesinin misafiri olacaktır. Beklenmedik sebeplerden ötürü geceyi köyde geçirmek zorunda kalan ekibi korkunç dakikalar beklemektedir.

 

İlk Temas

Süre: 87 dk

Yönetmen: Atilla Barışer

Oyuncular: Bekir Annıak, Bedirhan Barışer, Maksut Kesici

Film, bir bilim insanının yaşadığı dağ evinde başına gelen birtakım esrarengiz olayları konu ediniyor.

 

Hadi Be!

Süre: 100 dk

Yönetmen: Oğuz Yalçın

Oyuncular: Burçin Bildik, Ferdi Sancar, Orhan Uslu

Genç bir adam olan Tevfik, sanayi bölgesinde ufak bir esnaf lokantası işletmektedir. Kısır olduğunu öğrenen Tevfik, arkadaşları Nizo ve Mıstık yüzünden kendisini olmadık işlerin içinde bulur.