“All of Us Are Dead” Netflix’in En Çok İzlenenleri Arasında!

03.02.2022 10:25
“All of Us Are Dead” Netflix’in En Çok İzlenenleri Arasında!

Kore zombi draması “All of Us Are Dead”, Netflix'in küresel akış listelerinde bir numara oldu.

Aksiyon dolu dizi, 28 Ocak’ta yayına girmesinden sonra, Avustralya, Yeni Zelanda, Fransa ve Japonya dahil olmak üzere 25'ten fazla ülkede doğrudan 1 numaraya yükseldi. Türkiye’de ise listeye 2. sıradan girdi. Ülkemizde 1. sıradaki dizi şu anda “Archive 81.”

Dizinin yönetmeni Lee Jae-gyu kazandıkları başarı için, "Dizinin birçok ülkede karşılaştığı sevgiye gerçekten inanamıyorum. Bence bu, 2 yıl boyunca kendilerini bu projeye adayan oyuncular ve ekip için büyük bir rahatlama sağlayacak" sözleriyle sevincini dile getirdi.

Zombi temalı “All Of Us Are Dead”, “Squid Game” ve “Hellbound”dan sonra böyle bir başarıya ulaşan üçüncü Güney Kore dizisi.

"All of Us Are Dead"in konusu

“All of Us Are Dead”, bir zombi salgını için sıfır noktası haline gelen bir liseyi merkez alıyor. Oyuncular arasında “Squid Game” yıldızlarından Lee Yoo-mi de var. Yoo-mi, gişe rekorları kıran Kore dramasında 240 Numaralı Oyuncu Ji-yeong'u canlandırdı ve dizideki yan rolüne rağmen izleyicilerin favorisi haline geldi.

Netflix açıklamasında, "’All of Us Are Dead’, bir zombi salgınının ortasında okullarında mahsur kalan ve hayatta kalmak için bir araya gelmeye zorlanan bir grup öğrencinin hikayesini anlatıyor" dedi. Açıklama “Binlerce öğrencinin hemen bulaşmasıyla, kampüste sadece birkaç kişi hayatta kalıyor,” diye devam ediyor. “Bu dizi, hayatta kalma arzusunun yanı sıra en olası biçimlerinde ihanet ve dostlukla birbirine bağlanan bu öğrencilerin etrafında dönüyor.”

“All of Us Are Dead” hayranları: “‘Squid Game’den çok daha iyi!”

Dizinin ilk fragmanı yayınlandığından beri dünyanın her yerinden hayranlar diziye büyük heyecanla yaklaştı. Dizi yayınlandıktan sonra ise bu heyecan zirveye çıktı. Diziye karşı büyük bir ilgi ve sevgi oluştu. Hatta bir çok hayran dizinin “Squid Game”den çok daha iyi olduğunu belirten yorumlarını sosyal medyada paylaştı. Dizinin uzun vadede “Squid Game”in yakaladığı başarıya ulaşıp ulaşamaycağını ise zaman gösterecek.