Gerard Butler, Yeni Aksiyon Filmi İçin “John Wick”in Yaratıcısıyla Bir Arada!

08.02.2022 12:51
Gerard Butler, Yeni Aksiyon Filmi İçin “John Wick”in Yaratıcısıyla Bir Arada!

Aksiyon severlere müjde, Gerard Butler, John Wick'in yaratıcısı Derek Kolstad ile soygun-gerilim filmi “Just Watch Me” için bir araya geliyor. 

Dexter” ile tanıdığımı Jeff Lindsay'in yazdığı Riley Wolfe kitap serisinin ilki olan “Just Watch Me”, en zengin yüzde 0.1'i hedefleyen usta bir hırsız ve kılık değiştirme uzmanı Wolfe'u takip ediyor. Hikayede, sevimli kötü adam, Monique adında usta bir kalpazan ve uzman hırsızlardan oluşan bir ekiple tarih yazacak bir iş için bir araya geliyor. Yapımcılar filmi 2022'nin 4. çeyreğinde çekmeyi hedefliyor.

Derek Kolstad proje ile ilgili şunları söyledi: “Jeff Lindsay'in hem hayranı hem de arkadaşı olarak, onunla “Just Watch Me”yi perdeye taşımaktan heyecan duyuyorum. Gerard Butler, Dylan Russell, Scott Steindorff, Alan Siegel, Raven ve Sculptor Media'dan oluşan inanılmaz ekiple Riley Wolfe'u sinemada görmek için sabırsızlanıyorum.”

Yapımcı Scott Steindorff şunları ekledi: "Gerry (Butler) ve ben Derek'in bu harika kitaptaki yaklaşımına bayılıyorum ve bu planı uygulayacak tüm yaratıcı beyinlere sahibiz."

Kolstad, Bob Odenkirk'in başrolde olduğu, geçen yılki en başarılı aksiyon filmi “Önemsiz Biri”nin yanı sıra hit dizi “The Falcon and the Winter Soldier” ve gişe rekorları kıran “John Wick” serisiyle biliniyor.

İskoç oyuncu Gerard Butler, son yıllarda "Greenland: Son Sığınak" ve "Belalı Karakol" gibi yapımlarla seyirci karşısına çıkmıştı.