Adam Driver, Penélope Cruz ve Shailene Woodley, “Ferrari” Filminde!

10.02.2022 10:22
Adam Driver, Penélope Cruz ve Shailene Woodley, “Ferrari” Filminde!

Adam Driver, Penélope Cruz ve Shailene Woodley, Michael Mann'in yarış filmi “Ferrari”ye katıldı.

Büyük bütçeli biyografik film, eski yarış arabası sürücüsü ve otomobil imalat devi Enzo Ferrari'yi konu alıyor. Hikaye, Ferrari’nin, bir oğlunun yası yüzünden kriz içinde olan evliliği ve karısıyla birlikte 10 yıl boyunca büyüttüğü şirkette baş gösteren iflas tehdidiyle cebelleştiği 1957 yazına odaklanıyor. Ferrari, cesaret gerektiren bir yarış olan Mille Miglia'ya katılıyor.

En başta Ferrari’ye hayat vermesi için Hugh Jackman ile anlaşılmıştı fakat sonrasında Adam Driver rolü devraldı. Penelope Cruz, Enzo'nun karısı Laura Ferrari'yi, Shailene Woodley ise metresi Lina Lardi'yi canlandıracak.

STX, filmin dünya çapındaki haklarını satın aldı. Mann, Brock Yates'in “Enzo Ferrari: The Man and the Machine” kitabından uyarlanan senaryoyu Troy Kennedy Martin ile birlikte yazacak.

"Adam Driver günümüzün en yetenekli ve büyüleyici aktörlerinden biri"

Michael Mann yaptığı açıklamada, "Bu harika yetenekli sanatçılar, oyuncular Adam Driver, Penélope Cruz ve Shailene Woodley'e sahip olmak, bu eşsiz karakterleri Modena ve Emilia-Romagna'da hayata geçirebilmek, gerçekleştirebildiğim bir hayal" dedi.

STX başkanı Adam Fogelson, “Ferrari, bir insan ve makinesi hakkında bir hikayeden çok daha fazlası. Michael'ın yıllardır geliştirmekte olduğu olağanüstü ve duygusal bir hikaye. STX'teki tüm ekip, bu rüya gibi oyuncu kadrosu ve film yapımcısı ile prodüksiyonun başlamasını dört gözle bekliyoruz. Adam Driver, günümüzün en yetenekli ve büyüleyici aktörlerinden biri. Onu, üstlendiği her rolle efsanevi kariyeri yükselen Penélope ile bir araya getirmekten daha fazla heyecan duyamazdık.”