“Yüzüklerin Efendisi” Dizisinden İlk Uzun Fragman!

14.02.2022 10:46

Dün geceki Super Bowl’da yayınlanan fragmanlardan biri de “The Lord of the Rings: The Rings of Power” dizisindendi. İlk uzun fragmanla dizinin evrenine detaylı bir bakış yakaladık.

Heyecanla beklenen dizi, “Hobbit” ve orijinal üçleme “Yüzüklerin Efendisi” filmlerinde yaşanan olaylarıdan yüzlerce yıl öncesine gidiyor. “The Lord of the Rings: The Rings of Power” dizisinden ilk görsellerin yayınlanmasını takiben dün sonunda dizinin ilk uzun fragmanına kavuştuk. 

Amazon Prime Video’nun yeni dizisi, Tolkien’in evrenindeki zaman çizgisinde özellikle efsanevi güç yüzüklerinin dövüldüğü dönemi ele alacak. 

Dizinin karakterlerine baktığımızda ise Elrond (Robert Aramayo), Galadriel (Morfydd Clark) ve Isildur (Maxim Baldry) gibi tanıdık simalar görüyoruz. 

Ayrıca, Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Lloyd Owen, Dylan Smith, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman ve Sara Zwangobani dizide yer alacak olan diğer isimlerden.

Zorlu bir savaş vererek dizinin haklarını satın alan Amazon, Prime Video, yapım için 250 milyon dolar harcadı. 2 Eylül’de yayınlanması beklenen ilk sezonunun toplam maliyetininse 462 milyon dolar olduğu söyleniyor. Dizinin planan başarıyı sağlayıp, gelirini katlayıp katlayamayacağını ise zaman gösterecek.