Oscar Ödül Töreni'nin Sunucuları Belli Oldu!

15.02.2022 10:00
Oscar Ödül Töreni'nin Sunucuları Belli Oldu!

Wanda Sykes, Amy Schumer ve Regina Hall, 94. Oscar Ödül Töreni’nde sunuculuk yapacak. 

Haberin resmi olarak bugün ABC'nin Good Morning America programında açıklanması bekleniyor. Organizatör Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, bugün sunucularla ilgili haberlere yorum yapmayı şimdilik reddetti. 27 Mart'taki ödül törenini ABC yayınlayacak.

Üçlünün ikisi ünlü komedyenler Sykes ve Schumer.  Böyle olunca törene biraz mizah enjekte etme planı var gibi. Ancak bu üçü arasında görevlerin nasıl dağılacağı belirsiz.

Oscar'lar, pandemi kısıtlamaları sebebiyle alışılan ihtişamında gerçekleştiremediği 2021 töreninden sonra tekrar tam kapasite eski evi Dolby Tiyatrosu’na dönüyor.

Tören için düşünülen ilk isimler farklı

Tören için sunucu arayışı ise aslında bir süredir devam ediyor. İlk olarak teklifi reddeden Dwayne Johnson'a gidildi. Pete Davidson ve John Mulaney ile Steve Martin ve Martin Short gibi ikililere yapılan ricalar da işe yaramadı. Sonuç olarak görevi devrelan Sykes, Schumer ve Hall, her biri yayının bir ayağına ev sahipliği yapacak şekilde solo çalışacak. Kaynaklar, düzinelerce potansiyel Oscar sunucusuna gidildiğini söyledi. Birden fazla kişiye sahip olmak, tek bir kişiye zincirlenmekten kaynaklanan hayal kırıklığı damgasını ortadan kaldırır düşüncesiyle hareket edildi. Sykes ve Schumer cüretkar ve parlak komedyenler, Hall ise bir oyuncu olarak güçlü bir komik zamanlama sergileyebilir. Ama sonuçta çok şey hazırlanan metnin başarısına bağlı olacak.