Ana de Armas ve Ben Affleck’li Erotik-Gerilim “Deep Water” Filminden Fragman Geldi!

15.02.2022 11:10

Ben Affleck ve Ana de Armas'ın karanlık bir sırrı olan evli bir çifti canlandırdığı “Deep Water”ın ilk fragmanı nihayet geldi.

Patricia Highsmith'in "Deep Water" adlı romanından uyarlanan filmin senaryosunu Zach Helm ve Sam Levinson (Levinson'ı özellikle "Euphoria" ile hatırlayabilirsiniz) kaleme aldı. Filmin yönetmen koltuğundaki isimse "Öldüren Cazibe" ve "Ahlaksız Teklif"i yöneten Adrian Lyne. Film ilk olarak 2020 sonbaharında vizyona girecekti, daha sonra Ocak 2022'ye çekildi, ancak şimdi 18 Mart'ta Hulu'da prömiyer yapacak.

Affleck ve de Armas, cinayete yol açan tehlikeli akıl oyunlarıyla uğraşan görünüşte mükemmel bir çift olan Vic ve Melinda Van Allen'ı canlandırıyorlar. Aşksız bir evliliğe saplanan çift, birbirlerinin başka insanlarla görüşmesine izin vererek boşanmalarını engellemeye çabasında. Ancak zaman geçtikçe işler karışıyor.

Tracy Letts, Lil Rel Howery, Dash Mihok, Finn Wittrock, Kristen Connolly, Jacob Elordi, Rachel Blanchard, Michael Braun, Grace Jenkins ve Jeff Pope filmde De Armas ve affleck’e eşlik eden isimler arasında. 

De Armas fragmanda "Bende bir sorun var," diye fısıldıyor.

Affleck, ekrandaki karısına, ona dokunmadan önce, "Bende de bir sorun var," diye güvence veriyor.

"Deep Water" uyarıyor: "aşk hikayesi asla hikayenin tamamı değildir." 

Adriane Lyne'in son filmi 2002 yapımı "Sadakatsiz"di ve Diane Lane'e En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandırdı.

“Deep Water”a gelince, bu, de Armas'ın vizyona girmesi geciken ikinci filmi: Marilyn Monroe biyografik filmi "Blonde"un daha önce Netflix'te 2021'de çıkması planlanıyordu, ancak şimdi 2022'de yarışma dışı seçkide Cannes'da çıkacağı söyleniyor. Yönetmen Andrew Domink, de Armas’ın Monroe rolünde inanılmaz olduğunu söyledi.