Zendaya, Josh O’Connor ve Mike Faist, Luca Guadagnino’nun Yeni Filminde!

15.02.2022 15:21
Zendaya, Josh O’Connor ve Mike Faist, Luca Guadagnino’nun Yeni Filminde!

Luca Guadagnino, yeni filmi “Challengers”da, Zendaya, Josh O'Connor ve Mike Faist ile çalışacak.

Senaryosunu Justin Kuritzkes’ın kaleme aldığı film, tenis oyuncusu ve koç olan Tashi’nin hikayesine odaklanıyor. Tashi, kocası Art'ı vasat bir oyuncudan dünyaca ünlü bir Grand Slam şampiyonuna dönüştürüyor. Onu son yenilgi serisinden kurtarmak için, profesyonel turdaki en düşük turnuva seviyesine yakın bir “Challenger” etkinliğinde oynamasını sağlıyor. Art, burada kendini bir zamanlar umut verici ama şimdi sönmüş halde olan Patrick’in karşısında buluyor. Ama Patrick herhangi bir oyuncu değil; Art’ın eski en iyi arkadaşı ve Tashi'nin eski erkek arkadaşı.

Projeye Mart ayında başlanması hedeflenirken, planlar geçen yılın sonlarından beri görüşülüyor. Guadagnino, son taslağı okuduktan sonra bir sonraki filminin bu olmasından emin oldu. Tashi rolü için Zendaya ile görüşebildiğinde ise işler iyice hareketlenmeye başladı. Sektörün hızla yükselen yıldızları olan Josh O'Connor ve Mike Faist, projede Zendaya'ya katıldı.

Beni Adınla Çağır” ile dünya çapında ses getiren Guadagnino, Timothée Chalamet ve Taylor Russell'ın başrollerini paylaştığı, merakla beklenen “Bones and All”ın çekimlerini de bitirdi. 

Son dönemin yükselen yıldızları bir arada; Zendaya, Josh O'Connor ve Mike Faist

Emmy ödüllü Zendaya, geçtiğimiz aylarda oldukça hareketli zamanlar geçirdi. “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” ile tüm zamanların en büyük canavarlarından birinde MJ rolünü yeniden canlandırdı. Ayrıca yakın zamanda “En İyi Film dahil” 10 dalda Oscar'a aday gösterilen bir başka gişe rekortmeni “Dune”da da rol aldı. Televizyon cephesinde, “Euphoria”nın 2. sezonundaki Rue rolüyle olumlu eleştiriler aldı. Bu rolüyle ayrıca Emmy kazandı. 

Josh O'Connor, Netflix'in “The Crown” dizisinde genç Prens Charles rolüyle Emmy kazandıktan sonra dikkatleri iyice üzerine çekti. Film tarafında, oyuncu en son “Mothering Sunday”de rol aldı ve yapım Toronto Film Festivali'nde gösterildi. 

Mike Faist ise en son Steven Spielberg'in “Batı Yakası’nın Hikayesi” filminde Riff’i canlandırdı ve bu performansla ilk BAFTA Ödülü adaylığını aldı. Film, bu yılki Oscar Ödülleri’nde “En İyi Film” adaylığı kazandı. Hit Broadway müzikali “Dear Evan Hansen”da da Connor Murphy rolünü canlandırdığı için Tony Ödülü'ne aday gösterilmişti.