Netflix’in “The Sandman” Dizisinden Özel Bir Görsel Yayınlandı!

17.02.2022 10:11
Netflix’in “The Sandman” Dizisinden Özel Bir Görsel Yayınlandı!

Neil Gaiman'ın çizgi roman serisinden uyarlanan Netflix yapımı "The Sandman"den özel bir görsel geldi!

On yıllardır Neil Gaiman'ın çizgi roman serisi “The Sandman” grafik kurgu dünyasında büyük bir başarı olarak kabul ediliyor. Fantastik destan o kadar yaratıcı ve geniş kapsamlı ki, onu ekrana taşıma olasılığı neredeyse imkansız görünüyordu. Başka hiçbir şeye benzemeyen bir çizgi roman serisini uyarlama görevini üstlenen Netflix bir geliştirici olarak Gaiman ile birlikte çalışıyor. 

Gaiman, “The Sandman”in tür atlamalı, ton değiştiren yaklaşımı hakkında “1.Bölümü izliyorsunuz ve 'Ah, şunu anladım: Downton Manastırı gibi ama sihirle' diye düşünüyorsunuz. O zaman 'The Dreaming'de Gregory The Gargoyle ile tanışırken, Bölüm 2'de 'Bu da ne böyle?' diye merak edeceksiniz. 5. Bölüm, herhangi bir şeyin olabileceği kadar karanlık ve travmatik, o zaman muhtemelen tüm bölümlerin arasında en iyi hissettiren Bölüm 6'nız var. ”  dedi ve ekledi “'The Sandman' ile her şey sizi şaşırtmakla ilgili. Her şey kendini yeniden icat etmekle ilgili. Her şey sizi daha önce çıkmadığınız bir yolculuğa çıkarmakla ilgili.”

Çağdaş fantastik edebiyatın en önemli temsilcilerinden olan Neil Gaiman'ın daha önce de "Yıldız Tozu", "American Gods", "Caroline" ve "Good Omens" gibi pek çok eseri ekrana veya sinemaya uyarlandı. 

Çağdaş kurgu, tarihi dramanın kusursuz bir şekilde iç içe geçtiği, modern mit ve karanlık fantazinin zengin bir karışımı olan "The Sandman", Rüya Kralı Morpheus'tan etkilenen insanları ve yerleri takip ederken, onun yaptığı kozmik - ve insani - hataları anlatıyor.

"Empire" dergisinde yayınlanan görselde Tom Sturridge'in canlandırdığı Dream'i (diğer adıyla Morpheus) ve Vivienne Acheampong'un canlandırdığı kütüphaneci Lucienne'i yan yana.

“The Sandman”in genişleyen kadrosunda ayrıca Lucifer rolünde Gwendoline Christie, The Corinthian rolünde Boyd Holbrook, Roderick Burgess rolünde Charles Dance, Abel ve Cain rolünde Asim Chaudry ve Sanjeev Bhaskar, Death rolünde Kirby Howell-Baptiste ve Gilbert rolünde Stephen Fry yer alıyor. Dizinin bu yıl içinde Netflix'e gelmesi bekleniyor.

 
  • © Empire Magazine