“Forrest Gump” Ekibi Bir Çizgi Roman Uyarlaması İçin Bir Arada!

22.02.2022 10:32
“Forrest Gump” Ekibi Bir Çizgi Roman Uyarlaması İçin Bir Arada!

Forrest Gump” filminin muhteşem üçlüsü Tom Hanks, Robert Zemeckis ve Eric Roth "Here" filmi için birlikte!

“Forrest Gump” filminin bize öğrettiği gibi hayat bir kutu çikolata gibidir - içinden ne çıkacağını asla bilemezsiniz. Neyse ki, karşımızda güzel bir sürpriz var; filmin yıldızı (Tom Hanks), yönetmen (Robert Zemeckis) ve yazarı (Eric Roth) yeniden bir araya getirecek bir proje söz konusu. Ekip, Richard McGuire'ın çok sevilen bir çizgi romanının film uyarlaması olan “Here” için bir kez daha birlikte çalışacak.

“Here” ilk olarak 1989'da altı sayfa halinde yayınlandı, yıllar sonra tam bir çizgi romana dönüştürüldü. Binlerce yıl boyunca aynı odada yaşamış bir çok insanın kesişen, birbirine bağlı hikayelerine odaklanıyor. Böylesine geniş bir zaman dilimiyle birleşen tek mekan, heyecan verici bir filmin sinyallerini veriyor. Hanks, Zemeckis ve Roth, 1995'te “Forrest Gump” ile aday oldukları tüm kategorilerde Oscar'ları kucakladı.

Şu anda stüdyolarda ve yayıncılarda dolaşan proje ile ilgili maalesef henüz başka detay yok. Tom Hanks'i özleyenler içinse güzel haber “Elvis” filmiyle bu Haziran'da seyirci karşısında olacak olması.