Tom Holland’lı “The Crowded Room” Dizisinin Kadrosu Genişliyor!

23.02.2022 16:25
Tom Holland’lı “The Crowded Room” Dizisinin Kadrosu Genişliyor!

Gerçek bir hikayeye dayanan antoloji dizisi “The Crowded Room”un kadrosuna Tom Holland, Amanda Seyfried’dan sonra Emmy Rossum da katıldı.

Showtime'ın popüler dizisi “Shameless”ta 11 sezon boyunca rol alan Emmy Rossum, Akiva Goldsman'ın Apple Studios ve New Regency için yazıp yürütücü yapımcılığını üstlendiği “The Crowded Room”da Tom Holland ve Amanda Seyfried'e katıldı.

Vanessa Kirby-Shia LaBeouf’un başrollerde olduğu “Pieces of a Woman”ı yöneten Kornél Mundruczó, 10 bölümlük ilk sezonun yönetmenliğini üstleniyor ve aynı zamanda yürütücü yapımcıların saflarına katılıyor.

Dizi, Apple tarafından "zihinsel hastalıklarla mücadele eden ve bunlarla başarılı bir şekilde yaşamayı öğrenenlerin ilham verici hikayelerini keşfedecek" bir "mevsimlik antoloji" olarak tanımlanıyor. İlk sezon, kısmen Goldsman'ın kendi hayatından ve Daniel Keyes'in ödüllü “The Minds of Billy Milligan” biyografisinden ilham alıyor.

Aynı zamanda baş yapımcı olan Holland, Danny Sullivan adında bir adamı canlandırıyor.

Rossum, Sullivan'ın her zaman kurtuluş hayallerini gerçekleştirecek bir adam arayan annesini oynayacak.

Seyfried, kariyerinin en zorlu vakasıyla karşı karşıya kalan ve aynı zamanda bekar bir anne olarak hayatını dengelemeye çalışan bir klinik psikoloğu oynuyor.

Dizinin yayın tarihi henüz duyurulmadı.