Brad Pitt’in Başrolde Olduğu “Bullet Train” Filminden Kısa Fragman Geldi!

25.02.2022 12:39

Kōtarō Isaka'nın aynı adlı romanından uyarlanan “Bullet Train” filminin uzun fragmanına sadece birkaç gün kalmış olabilir. Yayınlanan kısa fragman, film evreni içinde yer alan bir reklam kampanyası gibi tasarlanmış. 

Reklam, Nippon Speed ​​Line hızlı treni için oluşturulan yepyeni bir Instagram hesabından ve YouTube kanalından yayınlandı. Her iki sosyal medya hesabı da kurgusal hızlı tren şirketi için oluşturulmuş bir web sitesine bağlanıyor. Web sitesine dikkatli bakınca, “Bullet Train”in arkasındaki stüdyo olan Columbia Pictures'ın pazarlamasını yürüten Columbia Tristar Marketing Group ("CTMG") tarafından işletildiğini gösteriyor. Web sitesinde ayrıca, görünüşe göre 2 Mart'ta gelecek olan potansiyel bir fragmanyayını için de geri sayım var.

Orijinal adı "Maria Bītoru" (Maria Beetle) olan roman, Tokyo'dan Morioka, Japonya'ya giden yüksek hızlı Shinkansen treninde geçiyor ve bu trenin adı uyarlama için Nippon Hız Hattı olarak değiştirildi. Filmin yönetmeni David Leitch'in “Deadpool 2” ve “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” gibi aksiyon filmlerinin arkasındaki adam olduğunu düşünürsek, “Bullet Train” kesinlikle büyük aksiyon sahnelerine ev sahipliği yapacak.

“Bullet Train”, kendilerini hareket eden bir hızlı trenin içinde bulan ve bireysel görevlerinin birbiriyle bağlantılı olduğunu fark eden beş suikastçıyı takip ediyor. Filmin oyuncu kadrosu oldukça etkileyici, ancak hiciv mizahı ve Japonya'daki en kötü suikastçıların ve tetikçileri barındıran romanın uyarlaması için ilginç seçeneklerle dolu. Başroldeki Brad Pitt’e ek olarak, Uğur Böceği lakabıyla Sandra Bullock, psikopatik bir katil olan Prens rolünde Joey King; Limon ve Mandalina olarak Brian Tyree Henry ve Aaron Taylor-Johnson, Eşek Arısı olarak Zazie Beetz kadroda yer alan isimler. Ayrıca Michael Shannon, Logan Lerman, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada ve Masi Oka dafilmin oyuncu kadrosunda.

Bullet Train'in bu yaz 15 Temmuz'da vizyona girmesi bekleniyor. Filmin tanıtım çalışmasını incelemek için Nippon Speed ​​Line web sitesine göz atabilirsiniz.