Florence Pugh, “Dune: Part 2” Kadrosuna Katılıyor!

09.03.2022 11:22
Florence Pugh, “Dune: Part 2” Kadrosuna Katılıyor!

Son dönemin parlayan yıldızlarından Florence PughDune: Part 2” kadrosuna Prenses Irulan Corrino olarak katılmak için görüşmelerde!

Little Women” ve “Black Widow”un Oscar adayı yıldızı Florence Pugh, “Dune: Part 2”nin kadrosuna katılmak için görüşmelere başladı. Eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Pugh, Timothée Chalamet'in canlandırdığı Paul Atreides'iyle evlenen Prenses Irulan Corrino'yu oynayacak. “Dune” filmleri Frank Herbert'in kitap serisini takip etmeye devam ederse büyüme potansiyeli olan kritik bir rol. Ayrıca Pugh, “Little Women”dan sonra Timothée Chalamet ile ikinci kez kamera karşısına geçmiş olacak.

Devam filminin prodüksiyonunun bu yaz başlaması bekleniyor ve filmin 20 Ekim 2023'te vizyona girmesi planlanıyor. İlk filmden Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya ve Javier Bardem de dahil olmak üzere ekibin çoğu yeni film için geri geliyor. Denis Villeneuve,ise tabii ki yine yönetmen koltuğunda.

“Dune” dünya çapında yaklaşık 400 milyon dolar hasılat elde etti ve en iyi film ve en iyi uyarlama senaryo dalları da dahil olmak üzere 10 Oscar adaylığı elde etti. Villeneuve ise, en iyi yönetmen kategorisinde şaşırtıcı bir şekilde adaylık kazanamadı. 

Pugh kısa süre önce Disney Plus dizisi “Hawkeye”da Yelena Romanoff rolüne geri döndü. Yakında Christopher Nolan'ın “Oppenheimer”ında Cillian Murphy, Emily Blunt ve Matt Damon'la birlikte rol alacak. Ayrıca Olivia Wilde'ın “Don't Worry Darling” ve Sebastián Lelio'nun “The Wonder” filminin kadrosunda da bulunuyor.

Hız kesmeksizin pek çok büyük projede yer alan Pugh'nun adını önümüzdeki yıllarda daha çok kezler duyacağız gibi.