Nicolas Cage “The Batman” Evrenine Katılmak İstiyor!

16.03.2022 11:12
Nicolas Cage “The Batman” Evrenine Katılmak İstiyor!

Çizgi roman uyarlamalarına yabancı olmayan Nicolas Cage, Robert Pattinson'ın “The Batman” evrenine, 60'ların kötü karakterlerinden Egghead olarak katılmak istiyor.

Nicolas Cage, Robert Pattinson'ın “The Batman” evrenine katılmaya oldukça istekli çünkü özellikle oynamak istediği 1960'lardan kalma bir DC Comics kötü adamı var. Bir yılı aşkın gecikmeden sonra, Matt Reeves'in “The Batman” uyarlaması nihayet seyirci ile buluştu. Film, Bruce Wayne'i Gotham City'nin intikam odaklı suç savaşçısı olarak ele alıyor. Daha genç bir Bruce'a odaklanmasına rağmen, “The Batman”, Wayne’in Batman olarak ikinci yılında geçtiği için geleneksel bir başlangıç ​​hikayesi değil.

DC’nin sinematik evreninin dışında geçen “The Batman”, Warner Bros.'un şimdiden çok fazla enerji ve kaynak yatırımı yaptığı yeni bir evrenin ilk filmi. Film, dünya çapında 500 milyon dolara yakın hasılat yaptı ve gelecek planlarında sadece bir üçleme değil iki HBO Max dizisi de var. Reeves'in baş yapımcı olarak yer alacağı, Colin Farrell'ın tekrar Oswald Cobblepot/Penguen karakterini canlandıracağı dizi için çalışmalara başlandı bile.

“The Batman”in devam filmi henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da, bir Hollywood ikonu şimdiden yeni seriye katılmakla ilgilendiğini açıkça belirtti. SXSW 2022'de gerçekleştirilen bir röportajda, çizgi roman filmlerine hiç de yabancı olmayan Nicolas Cage'e, aklında oynamak istediği bir rol olup olmadığı soruldu. Cage de “The Batman” evrenine katılmak için oldukça hevesli olduğunu belirtti. Henüz filmi izlememiş olan Cage, DC Comics'in kötü adamı Egghead'i (Vincent Price'in hayat verdiği karakterin fotoğrafı aşağıda) canlandırmak istediğinin altını çizerek ve şunları söyledi:

“Yeni Batman olarak yeni Robert Pattinson rolü devraldı, ki henüz görmedim, ama bence o müthiş olmuştur. Ben de Vincent Price'ın 60’lardaki DC dizisinde oynadığı kötü adam Egghead’i canlandırmak istiyorum sanırım. Onu ​​kesinlikle korkunç yapabilirim. Ve Egghead için bir konseptim var. O yüzden Warner Bros'a haber verin. Egghead için hazırım."

Batman ve çizgi roman hayranlarının çoğu muhtemelen Egghead'e aşina değil, bu da gayet anlaşılabilir. Çünkü, Edgar Head, diğer adıyla Egghead, Vincent Price tarafından canlandırıldığı Adam West'in “Batman '66” dizisi için özgün bir yaratımdı. Adından da anlaşılacağı gibi, Egghead kendini bir beyin olarak görürken yumurtalara takıntısı vardı. Egghead çizgi romanlara yönelmiş olsa da, düzenli olarak DC kitaplarının bir parçası olan biri değil. Çizgi romanlarda önemli bir rolü olmamasına rağmen, Egghead, “Batman '66” ve “Batman: The Brave and the Bold” ile animasyonda yer aldı.

Orijinal Egghead ne kadar gülünç olursa olsun, 1960'ların bir ürünüydü ve “Batman '66” serisi daha genç bir demografiye yönelikti. “The Batman” devam filminde Egghead yer alacak olsa bile, Cage'in süper kötü adamı gerçekten yeniden yaratması gerekiyor. Egghead'i oynasa da oynamasa da, Matt Reeves’in Nicolas Cage'in seride yer alma çağrısını dikkate alıp almayacağını göreceğiz.

  • Vincent Price, Egghead rolünde