Christina Ricci, Netflix’in “Wednesday” Dizisine Katılıyor!

22.03.2022 16:31
Christina Ricci, Netflix’in “Wednesday” Dizisine Katılıyor!

1990'larda "Addams Ailesi" filmlerinde Wednesday'i canlandıran Christina Ricci, Netflix'in "Wednesday" dizisinin kadrosunda!

“Addams Ailesi” hayranlarının yeni Netflix dizisi “Wednesday” duyurulduğundan beri beklediği haber buydu: yıllar önce hayat verdiği bu rolle bütünleşen Christina Ricci’nin kadroya dahiliyeti. Ricci, Tim Burton'ın yöneteceği bu dizide önemli bir rol üstlenecek.

1990'larda Barry Sonnenfeld'in yönettiği “Addams Ailesi”nde Wednesday Addams olarak rol alan Ricci, bu sefer Wednesday'i canlandıran Jenna Ortega'ya eşlik edecek.

Hayranlara için sürpriz olmaması için Ricci'nin rolüyle ilgili ayrıntılar gizli tutuluyor, ancak onun Wednesday’in yetişkin hali değil, yeni bir karakteri oynadığı söyleniyor.

Ricci'nin, yapım sürecine Thora Birch'ün kadrodan ayrılmasıyla dahil olmuş olabileceği konuşulanlar arasında. Ricci, Birch'in oynadığı karaktere benzeyen ve dizide onun yerini alacak yeni bir karakteri canlandıracak. Ricci sessizce haftalardır “Wednesday” için çalışıyor; MGM yapımı dizinin çekimlerinin ay sonunda Romanya'da tamamlanması planlanıyor.

Smallville”in yaratıcıları Al Gough ve Miles Millar tarafından yazılan dizide Ortega, Nevermore Academy yıllarındaki Wednesday Addams'ı canlandırıyor.

Ricci ve Ortega'ya ek olarak, Catherine Zeta-Jones ile Luis Guzmán, Morticia Addams ve Gomez Addams olarak rol alıyor.

“Addams Ailesi” filmleri, o kadar seviliyor ki Netflix dizisi duyurulduğunda, Ricci’nin dizide yer alması için bir imza kampanyası başlattılar.

Dizinin bu yıl içerisinde yayınlanması bekleniyor.