“The Batman” Filminden Silinen Joker Sahnesi Yayınlandı!

25.03.2022 11:46

"The Batman"in yönetmeni Matt Reeves, Robert Pattinson'ın Batman’inin Barry Keoghan'ın oynadığı klasik düşmanı Joker ile karşı karşıya geldiği bir silinmiş sahne yayınladı. 

Reeves, seyirciye Gotham'ın hikayenin hemen kenarında kötü adamlarla dolu olduğunu ve Keoghan'ın Joker'inin Batman'in yakaladığı ilk düşmanlardan biri olduğunu düşündürme fikrini sevmiş. Sahnede Joker, Batman’e, "Neredeyse yıl dönümümüz, değil mi?" diyor. 

Reeves konuyla ilgili, "Bir ilişkileri olduğunu, bu adamın açıkça bir şey yaptığını ve Batman'in onu bir şekilde Arkham'a soktuğunu anlıyorsunuz" diye ekledi.

Joker'in Batman'le alay ettiği sahne, içinde Riddler'ın yolsuzluğa batmış Gotham liderlerini bir bir görevden alma kararına katılan bir parçası olduğu konusunda sarsıcı bir gerçekle alay ediyor.

Joker kıkırdayarak, "Sanırım derinlerde bir yerde sadece korkuyorsun çünkü onun yanıldığından emin değilsin," diyor.

Reeves, sonradan sahneyi gereksiz bulduğunu, bu sahne ile yaratılmaya çalışılan “Batman’in aklına girip onu şüpheye düşürme” olayının zaten başka yerde başarıldığını söyledi. Böylece yönetmen sahneyi kesti. Kesilen 5 dakikalık sahneyi yukarıda izleyebilirsiniz.