Oscar Ödül Töreni’ne Will Smith’in Tokadı Damga Vurdu!

28.03.2022 10:19
Oscar Ödül Töreni’ne Will Smith’in Tokadı Damga Vurdu!

Dün gerçekleşen 94. Oscar Ödül Töreni’nde Will Smith, saçkıran hastalığı geçiren eşi Jada Pinkett Smith'in saçıyla ilgili şaka yapan Chris Rock’a tokat attı. 

Oscar Ödül Töreni’nde En İyi Belgesel Ödülü’nü vermek üzere sahneye çıkan komedyen Chris Rock, Will Smith’in eşi Jada Pinkett Smith'in saçkıran hastalığı sebebiyle kazıttığı saçları ile ilgili şakalar yapmaya başladı. Duruma sinirlenen Will Smith bir anda sahneye fırlayarak Chris Rock’a tokat attı. Yerine geri döndüğünde de "Karımın adını ağzına alma" diye bağırdı. 

Rock, olaydan sonra hiçbir şey olmamış gibi sahnedeki görevini tamamladı.

Törende “Kral Richard” filmi ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazanan Smith, ödül konuşmasında yaşananlardan dolayı hem Akademi’den hem de diğer aday oyunculardan özür diledi. 

Olayın bir mizansen olup olmadığı konusunda da internette spekülasyonlar başladı. Vanity Fair temsilcilerinden biri bunun asla planmış bir olay olmadığını söyledi. Tokatın ardından yayının hemen sesinin kesilmesi de yaşananların kurgu olmadığını destekler nitelikteydi. 

Smith'in tokatından sonra verilen arada Denzel Washington ve Bradley Cooper gibi isimler oyuncuyu sakinleştirmeye çalıştı.