Robert Downey Jr. Yapımcılığında İki “Sherlock Holmes” Dizisi Geliyor!

06.04.2022 10:48
Robert Downey Jr. Yapımcılığında İki “Sherlock Holmes” Dizisi Geliyor!

HBO Max ve Warner Bros., “Suicide Squad” ve “The Batman” gibi bir “Sherlock Holmes” film-dizi evreni oluşturmak istiyor.

Başrollerini Robert Downey Jr. ve Jude Law'ın paylaştığı Warner Bros. yapımı film serisinden iki potansiyel yan yapımın HBO Max'te proje aşamasında olduğu duyuruldu. Yapımcılığı, Team Downey'den Robert Downey Jr. ve Susan Downey tarafından üstlenilen, dizilerin her biri farklı bir karakteri merkezine alacak.

“Suicide Squad” devamı olan dizi “Peacemaker” ve “The Batman”in “Penguin”' projesi mevcut karakterler üzerine inşa edilmişken “Sherlock Holmes” dizilerinin henüz tanışmadığımız karakterlere odaklanacağı söyleniyor.

Hayranların çok uzun süredir beklediği “Sherlock Holmes 3” filmi içnse yeni bir gelişme yok. Başlangıçta Aralık 2020'de vizyona girmesi planlanan ve ardından Aralık 2021'e ertelenen üçüncü film, salgın nedeniyle yine ertelendi ve şu anda belli bir çıkış tarihi yok. Fakat, Downey Jr. ve Guy Ritchie'nin yerine geçen üçüncü filmin yönetmeni Dexter Fletcher, bunu yapma konusundaki kararlılıklarını açıkça dile getirdiler.

Downey Jr. ve eşi Susan Downey, Team Downey'i yönetiyor ve HBO'nun “Perry Mason” ve Netflix'in “Sweet Tooth” gibi dizilerinin arkasındaki isimler.

“Sherlock Holmes” dizileri ile ilgili HBO Max ve Warner Bros.’dan daha fazla açıklama gelmedi.